Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Χιούμορ χωρίς κόμπλεξ

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Χιούμορ χωρίς κόμπλεξ

Αντιγράφουμε από το philenews.com:
«Μπορεί να αποδώσει κανείς πολλά στον Αρχιεπίσκοπο αλλά να του αποδώσει έλλειψη χιούμορ είναι άδικος. Στην τελευταία επιθεώρηση που έκανε στις εργασίες ανέγερσης του καθεδρικού ναού, πέρασε από το σημείο όπου θα βρίσκεται ο τάφος του καθώς και ο τάφος άλλων αρχιεπισκόπων που αποδήμησαν εις Κύριον.

Εκεί, ‘‘μέτρησε’’ με το μάτι τον τάφο και διερωτήθηκε αν θα τον χωράει όταν εκμετρήσει το ζην. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάλεσε έναν από τους αμήχανους παρισταμένους να μετρήσει τις διαστάσεις του και διαπιστώθηκε ότι θα χωράει μια χαρά. Βεβαίως. Για την ιστορία αναφέρεται πως οι τάφοι των αρχιεπισκόπων θα βρίσκονται σε τμήμα του υπογείου κάτω από τον καθεδρικό ναό. Η έκταση του υπογείου είναι αρκετά μεγάλη, αν ληφθεί υπόψη ότι έχει το ίδιο εμβαδόν με το ισόγειο του ναού.
Πάντως, οι κατασκευαστικές εργασίες επαναλήφθηκαν με πιο γοργούς ρυθμούς μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στα εργοτάξια και με βάση τον προγραμματισμό τα εγκαίνια θα τελεστούν στις 11 Ιουνίου 2021, ημέρα της γιορτής του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτή και προστάτη της Εκκλησίας της Κύπρου».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ