Δωρεά αντισηπτικών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο ΕΚΠΑ

Δωρεά αντισηπτικών από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο ΕΚΠΑ

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Γρέντζελος, επισκέφθηκαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου να παραδώσουν φορτίο με κούτες που περιείχαν αντισηπτικά.

Ο Πρύτανης, καθηγητής Μ.-Α. Δημόπουλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΕΑ για την σπουδαία πρωτοβουλία του ΕΕΑ να συνδράμει εκπαιδευτικά ιδρύματα στην προστασία της υγείας. Το ΕΚΠΑ θα διαθέσει κατά προτεραιότητα αυτό το υλικό για την προστασία των φοιτητών στις Φοιτητικές Εστίες. Ο Πρύτανης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η χώρα μας διήλθε μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας SARSCov-2 (COVID-19). Η στήριξη του ΕΚΠΑ στην εθνική  αυτή προσπάθεια ήταν και είναι διαρκής και θα συνεχίσει να εξειδικεύεται από την πλευρά του Ιδρύματός μας με συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 σε όλα τα επίπεδα».

Από την πλευρά του ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε τον Πρύτανη για τις δράσεις του ΕΕΑ κατά την περίοδο πανδημίας και τόνισε τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Επαγγελματικός χώρος στην Εκπαίδευση και ειδικότερα στα Πανεπιστήμια, ευελπιστώντας σε στενότερη συνεργασία. «Στόχος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών», σημείωσε, «δεν είναι μόνο η στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών αλλά του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και θεωρούμε υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα στην πανεπιστημιακή κοινότητα, στους φοιτητές μας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό».


Σχολιάστε εδώ