Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη… Λογικό… 38 ακίνητα είναι αυτά… Τόσα σίδερα, τόσα μπετά!

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπαδημούλη… Λογικό… 38 ακίνητα είναι αυτά… Τόσα σίδερα, τόσα μπετά!

Κλυδωνίζεται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα με την κίνηση Μητσοτάκη να θέσει προ των ευθυνών της την ΕΕ για την Τουρκία. Θέμα ωρών η παραίτηση Μέρκελ. Τρίζει η καρέκλα του Μακρόν.

Αν ζούσε σήμερα ο Καβάφης, δεν θα ‘γραφε το «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη», αλλά σαν πάρεις την Πανεπιστημίου για Ομόνοια…

…μακρύς θα είναι ο δρόμος! Φακό, σφυρίχτρα, ξηρά τροφή να πάρεις.

Σιγά μην «εκβιάζει» ο Σαμαράς τον Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό. Αποκλείεται. Δεν το πιστεύω. Δεν τα κάνει αυτά. Ποτέ.

Υπομονή συνιστά ο Μπακογιάννης σε όσους ταλαιπωρούνται στο κέντρο της Αθήνας. Σε μία – δύο εβδομάδες θα… συνηθίσουν την ταλαιπωρία!

Διαψεύδονται κατηγορηματικά οι φήμες ότι το νέο όνομα που σκέφτονται στη Κουμουνδούρου είναι «ΣΥΡΙΖΑ-Real Estate». Προς… τιμήν του Παπαδημούλη.

Μέτρα για τη μείωση των πνιγμών στη θάλασσα σχεδιάζει ο Μητσοτάκης. Δηλαδή; Θα βάλει τον Πέτσα να μοιράζει σωσίβια στις πλαζ; Μπρατσάκια η Κεραμέως;

Να παραμένεις στην κυβέρνηση επειδή ο πρώην «εκβιάζει» τον νυν δεν είναι και πολύ τιμητικό, ε;

Κοστολογημένη πρόταση για 1 εκατ. θέσεις εργασίας έχουν στο ΚΙΝΑΛ. Τα χρήματα για να πληρωθούν είναι από τα… λεφτόδεντρα που καλλιεργούσε ο Γιωργάκης;

Απορία: Ο Άδωνης μένει μόνιμα στον ΣΚΑΪ και πού και πού πηγαίνει σπίτι του ή το… αντίστροφο;

Πρωταγωνιστές στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα, Κοτσακάς, Τσιόκας. Μόνο η Βίκυ Σταμάτη λείπει από τους… ανθρώπους του Άκη.

Το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη έχει εκπονήσει σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας. Επίσης, υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη, ευδοκιμούν τα μούσμουλα στον Ψηλορείτη.

Και καλά ο γιατρός-μαϊμού θα διωχθεί για απάτη, πλαστοπροσωπία κ.ά. Όλοι αυτοί που εξαπατήθηκαν θα μείνουν ατιμώρητοι; Απαλλάσσονται λόγω… αφέλειας;

Πώς ακριβώς το είπε ο Παπαδημούλης: «Σε όλη τη ζωή μου υπηρέτησα τις αξίες της Αριστεράς». Κι εμείς που νομίζαμε τις… αξίες των ακινήτων.

Με τόσα ακίνητα σε Πατήσια – Κυψέλη, τιμής ένεκεν, θα έπρεπε η περιοχή να μετονομασθεί σε… Παπαδημούπολη.

Όσο να πεις, ένα μπάχαλο το έκανε ο Κυριάκος με τον ανασχηματισμό.

Μετά το αυστηρό μήνυμα της Φώφης από το Καστελλόριζο, απορώ πού βρίσκει το κουράγιο και συνεχίζει να προκαλεί ο Ερντογάν. Απορώ.

Ξεκινούν εκ νέου οι εγγραφές μελών στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε εγγραφή δώρο αφίσα του Τζανακόπουλου και το εγχειρίδιο του Παπαδημούλη για το real estate.

Στην Αγγλία 28χρονος ξύπνησε μετά από κώμα, μιλούσε άπταιστα γαλλικά και νόμιζε πως ήταν δέκα χρονών. Λέτε αν κάποια στιγμή συνέλθει ο Κοτζιάς…

…να μιλάει φαρσί τα Σκοπιανά και να νομίζει ότι είναι απόγονος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου;

Η Δούρου δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό στην πρακτική του Παπαδημούλη. Λογικό. Στη… βάρδια της χάθηκαν 126 άνθρωποι και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. Αν ο δείκτης ευθιξίας είναι στο μηδέν…

Ανοιχτοί από την περασμένη Τετάρτη όλοι οι παιδότοποι της χώρας. Κι έχει κάπου να πηγαίνει να ξεσκάει κι ο Κουμουτσάκος.

Τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε για να μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε. Τι να μας κάνει το εμβόλιο; Εγχείρηση εγκεφάλου χρειάζεται.

Με τον… Ελ Σιντ παρομοίασε τον εαυτό του ο Παπαγγελόπουλος. Κι ένας μακρινός θείος μου νόμιζε πως ήταν ο Μάρκος Μπότσαρης, αλλά τώρα νοσηλεύεται.

Δεν μου κάνει εντύπωση που αρθρογράφοι θεωρούν μαξιμαλιστική την απόφαση της χώρας να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία της. 400 χρόνια ήταν αυτά…

…όλο και κάποιο κουσούρι θα άφηναν!

Όταν ο γιατρός-μαϊμού έχει εξαπατήσει ολόκληρο Κοντομηνά, τι να σου κάνει ο κυρ Παντελής από το Κερατσίνι;

Φήμες από τις ΗΠΑ λένε ότι ο Τραμπ έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Γιατί μέχρι πρότινος νομίζαμε ότι ήταν καλά;

Γράφει πουθενά ο Μαρξ ότι ο δρόμος προς τον σοσιαλισμό περνάει μέσα από το real estate;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ