Η Ομόνοια χτυπάει το καμπανάκι για το Περιουσιακό

Η Ομόνοια χτυπάει το καμπανάκι για το Περιουσιακό

-Στο Μαξίμου άραγε ξέρουν τι συμβαίνει στη Βόρειο Ήπειρο;

H Ομόνοια, με ανακοίνωσή της, χτυπάει και πάλι κα­μπανάκι για το Περιουσιακό. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο ν. 20/2020 με τίτλο «Για την ολοκλήρωση των μεταβατικών διαδικασιών σχετικά με την ιδιοκτησία στη Δημοκρατία της Αλβανίας» είναι «καταχρηστικός και περιέχει πλήθος ασαφειών, οι οποίες αφήνουν περιθώριο για παρερμηνείες, καταχρήσεις και παραποίηση της βούλησης του νομοθέτη».

Η Ομόνοια εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία της για τις εξελίξεις, καθώς υπάλληλοι του Κτηματολογίου από τα Τίρανα, σε συνεργασία με μεσολαβητές του Δήμου Χειμάρρας, γυρνούν στην περιοχή και επιχειρούν να κάνουν παζάρια με τους ιδιοκτήτες στο Λειβάδι και στους Δρυμάδες με αντάλλαγμα την επιτάχυνση της διαδικασίας εγγραφής των αντίστοιχων περιουσιών. Αυτοί προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πολίτες, καθώς η μοναδική νόμιμη διαδικασία είναι η κατάθεση δικαιολογητικών στα κατά τόπους γραφεία και η λήψη της αντίστοιχης απόδειξης…

Στο υπουργείο Εξωτερικών και στο Μαξίμου έχουν ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στη Βόρειο Ήπειρο; Απλώς να θυμίσουμε ότι είχε υπάρξει ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για το Περιουσιακό, καθώς είχε τονίσει ότι είναι στην κορυφή της ατζέντας με τα Τίρανα.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ