Στην Αλβανία καλλιεργούν ανθελληνικό κλίμα!

Στην Αλβανία καλλιεργούν ανθελληνικό κλίμα!

Συστηματικά καλλιεργείται από ορισμένους παράγοντες στην Αλβανία ανθελληνικό κλίμα, που τελικά δεν στρέφεται μόνο εναντίον της Ελλάδας αλλά και εναντίον της ίδιας της μειονότητας.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ευρέως ένα ντοκιμαντέρ, διάρκειας 40 λεπτών, στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel με θέμα «Πώς τμήματα της Αλβανίας ελληνοποιούνται μυστικά». Δημιουργός του ντοκιμαντέρ ο δημοσιογράφος Μαρίν Μέμα, από τους πιο φανατικούς ανθέλληνες, στον οποίο μάλιστα έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Ελλάδα.

Το ντοκιμαντέρ κάνει λόγο για «σκάνδαλο στον Νότο της Αλβανίας», κατηγορώντας την Ελλάδα ότι ζητά από τους αλβανούς πολίτες να δηλώσουν Έλληνες προκειμένου να πάρουν άδεια για την Ελλάδα. Και στηρίζει την ιστορία του σε Αλβανό ελληνικής καταγωγής, όπως δηλώνει, από τον οποίο αφαιρέθηκε η βίζα για ανθελληνική δράση.

Προφανώς, αυτοί που κατευθύνουν τον αλβανό δημοσιογράφο θέλουν να εκφοβίσουν τη μειονότητα με τέτοια δημοσιεύματα και κυρίως να ενοχοποιήσουν όποιον δηλώνει την ελληνική καταγωγή του, καθώς τον εμφανίζουν ως «θύμα» του εκβιασμού της Ελλάδας προκειμένου να πάρει βίζα για την Ελλάδα…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ