Άριστη επιλογή ο διορισμός του πρέσβη ε.τ. Χρήστου Μπότζιου

Άριστη επιλογή ο διορισμός του πρέσβη ε.τ. Χρήστου Μπότζιου

Δημοσιεύθηκε ο διορισμός του πρέσβη ε.τ. Χρήστου Μπότζιου σε θέση πρέσβη εκ προσωπικοτήτων για ειδικά θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικές αποστολές για διάστημα ενός έτους. Χρήσιμη η εμπειρία του και ως άριστος γνώστης της Ιταλίας ίσως να μπορέσει να χειριστεί και τους Ιταλούς, οι οποίοι όλο συμφωνούν και όλο νερά μας κάνουν για τη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας.


Και… υπερωρίες!

Η υπερωριακή απασχόληση είναι πολύ συχνά επιβεβλημένη στα γραφεία υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών στο υπουργείο Εξωτερικών. Όμως το να βλέπουμε την ανάρτηση των καταστάσεων για την έγκριση δαπάνης για την υπερωριακή απασχόληση όλο το διάστημα του lockdown στη «Διαύγεια» είναι απαράδεκτο.

Με το ΥΠΕΞ να υπολειτουργεί και μάλιστα ακόμη και σε ανώτερο επίπεδο να έχουν μοιραστεί σε βάρδιες για εκ περιτροπής εργασία στο υπουργείο και με τις δραστηριότητες της πολιτικής ηγεσίας να έχουν περιορισθεί στο ελάχιστο, δεν είναι δυνατόν να προσφέρονται και αμοιβές και υπερωριακή απασχόληση, όπως γινόταν υπό κανονικές συνθήκες εργασίας…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ