Το ορεκτικό και ο σωστός προγραμματισμός

Το ορεκτικό και ο σωστός προγραμματισμός

Του Μιχάλη Φουστερή


Θα είναι ένα αλλιώτικο Σαββατοκύριακο αυτό που διανύουμε, μετά από αρκετό καιρό. Για τους ποδοσφαιρόφιλους ειδικά θα μοιάζει με δεύτερη Ανάσταση, καθώς τόσο καιρό είχαν στερηθεί τη μεγάλη τους αγάπη, τη στρογγυλή θεά.

Και μπορεί τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και εσχάτως της Πορτογαλίας να κάλυψαν κάπως το κενό για ωραίο θέαμα και γκολ, ωστόσο πώς και πώς την περιμένουν την επιστροφή στη δράση στη Σούπερ Λίγκα.

Που μάλιστα, θαρρείς για να τους αποζημιώσει, ξαναρχίζει με δύο από τα κλασικότερα ντέρμπι του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο των πλέι οφ. ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού και η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελούν το πιο χορταστικό ίσως ορεκτικό όσων θα παρακολουθήσουμε μέχρι το τέλος Ιουλίου, οπότε και –μαζί με το κύπελλο– αναμένεται να ολοκληρωθεί η περίεργη αυτή σεζόν.

Και μπορεί για το ξεκίνημα οι εξέδρες να μείνουν άδειες, ωστόσο διάχυτη είναι η αίσθηση ότι η Πολιτεία θα επανεξετάσει την απόφασή της και πολύ σύντομα ίσως ένα μικρό για αρχή ποσοστό φιλάθλων θα έχει την ευκαιρία ξανά να χαίρεται από κοντά το θέαμα που το ευχαριστεί και το συναρπάζει. Γιατί όχι, αρκεί να κυλήσουν όλα με τη δέουσα προσοχή και προστασία. Όπως και να το κάνουμε, άλλη νοστιμιά έχει ένας αγώνας με το κοινό στην εξέδρα και εντελώς προφανής είναι η παγωμάρα που προκαλούν τα άδεια καθίσματα. Όταν όμως υπάρχει διάθεση και σχέδιο τα πάντα μπορούν να προγραμματιστούν σωστά.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ