Είναι εφικτό να μπουν λίγοι θεατές στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Είναι εφικτό να μπουν λίγοι θεατές στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Του
Παναγιώτη Κουτάκου



Σε μία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Super League, ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε θέσει ως θέμα συζήτησης τη διεξαγωγή των παιχνιδιών των πλέι οφ και πλέι άουτ με θεατές. Η πρόταση έγινε αποδεκτή με τη θετική ψήφο όλων των ομάδων και πλέον περνάει στην επόμενη φάση. Η Λίγκα θα τη σχηματοποιήσει και θα την καταθέσει στην κυβέρνηση, ώστε να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτή.

Πάντως κάτι τέτοιο, αν συμβεί, θα υλοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, μετά την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και ανάλογα με το πώς θα έχουν κυλήσει τα πράγματα.
Η πρόταση είναι πολύ λογική. Οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα. Κάτω, λοιπόν, από αυτές τις συνθήκες, γιατί οι αγώνες να μην διεξάγονται με θεατές; Δεν θα κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Με οργάνωση και προσοχή μπορούμε να α­νταποκριθούμε. Έχουμε σύμμαχο τα πολύ λίγα κρούσματα κορονοϊού.
Σε γενικές γραμμές τα πάμε μια χαρά. Τα ανοικτά γήπεδα σε λίγο κόσμο δεν θα είναι πρόβλημα. Ίσα ίσα που τα ντέρμπι θα αποκτήσουν χρώμα. Άλλωστε όταν πλέον ανοίγουν σχεδόν τα πάντα, ποιο το νόημα να μην επιτραπούν και θεατές στα γήπεδα, σε απόσταση βέβαια και με όλα τα απαραίτητα μέτρα; Δεν είμαστε, άλλωστε, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, που όλα τα γήπεδα είναι πάντοτε γεμάτα…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ