Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών, επιδόματα, μειώσεις φόρων… Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να λέγεται «Μένουμε Όρθιοι»…

Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών, επιδόματα, μειώσεις φόρων… Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να λέγεται «Μένουμε Όρθιοι»…

…αλλά φεύγουμε για Ίμπιζα!

Τούρκοι στα σύνορα, Σομαλοί στο Κρανίδι, Αφγανοί στην Ομόνοια, πανδημία, ύφεση, ανεργία κι ο Μητσοτάκης λέει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.

Δεν βλέπω να γλιτώνουμε την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Θα γίνει κάμπος ο Σαρωνικός, λιμνοθάλασσα το Παγκράτι.

Συμβούλιο αρχηγών και εθνική γραμμή (!) στα ελληνοτουρκικά ζητάει ο Τσίπρας. Επόμενη κίνηση ποια θα είναι; Να καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Ως προϊόν κομματικής αδιαλλαξίας και αποτέλεσμα μυστικής διπλωματίας;

Καταγγέλλει η Φώφη ότι σκοτεινές δυνάμεις έχουν κάνει μέτωπο και πολεμούν το ΚΙΝΑΛ. Είναι που ζηλεύουν την επιτυχία του στο λαϊκό τραγούδι!

Δηλαδή, παραμονές εκλογών τι πρόκειται να υποσχεθεί ο Τσίπρας; Να μοιράσει στους άστεγους τα σπίτια του Παπαδημούλη; Στους φτωχούς τα ομόλογα του Τσακαλώτου;

Ωραίο το νέο σλόγκαν του ΚΚΕ: «Ή ο ελληνικός λαός θα χάσει ή το κεφάλαιο»! Μου θυμίζει τον παππού απέναντι με το Αλτσχάιμερ.

Το πρωί ρωτάει αν ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος και το βράδυ αν πάει το αβοκάντο στην καρμπονάρα.

Σε… ειλικρινή διάλογο με την Τουρκία ευελπιστεί ο Μητσοτάκης. Συνοδεία… αντιτορπιλικών;

Ο Ν. Φίλης δεν θέλει να κυβερνούν την κοινωνία οι… Τσιόδρες! Σου λέει, αν πλακώσουν οι επιστήμονες με τα πτυχία, τι θα κάνουν οι… αγράμ­ματοι;

Πισώπλατο «χτύπημα» της κυβέρνησης σε βάρος του Παπαδημούλη. Παγώνουν μέχρι 31 Ιουλίου οι πλειστηριασμοί ακινήτων. Τέρμα τα… ψώνια για ένα δίμηνο!

Ο ένας μπερδεύει τη Λέσβο με τη Μυτιλήνη, ο άλλος τη Νέα Ζηλανδία με τη… Νότια Ζηλανδία. Αλλά παραδόξως μόλις το 20% θέλει για πρωθυπουργό τον «κανέναν».

Έχει δίκιο ο Δένδιας. Ότι οι Τούρκοι «βάζουν πόδι» στον Έβρο είναι fake news. Ότι δεν «βάζουν» είναι σύντομο ανέκδοτο.

Έγραψε ο Πρετεντέρης ότι η Φώφη είχε πάει κομμωτήριο κι είπαν ότι ήταν σεξιστικό. Αν έγραφε ότι είναι φτυστή η Τζ. Χαντίντ θα ήταν… κομπλιμέντο!

Στη Σιγκαπούρη έβαλαν τέσσερις μήνες φυλακή ταξιτζή για διασπορά ψευδών πληροφοριών για την πανδημία μέσω Facebook. Αν ίσχυε εδώ ο νόμος αυτός η… μισή Ελλάδα θα ήταν στον Κορυδαλλό.

Με 15 – 20 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις ο Φίλης δηλώνει ότι είναι θέμα χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει ξανά τις τύχες της χώρας. Και να σκεφτείς ότι έχει πέσει τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία.

Τον Δένδια, που είπε τι πειράζει για λίγα στρέμματα στον Έβρο, έπεσαν –δικαίως– να τον φάνε. Τον Σημίτη, που έχασε ολόκληρα νησιά, τον έβγαλαν δύο φορές πρωθυπουργό.

Είναι, λένε, σεξιστικό να ασχολούμαστε με την εξωτερική εμφάνιση της Αχτσιόγλου και όχι τις απόψεις της. Δηλαδή, αν βγει στο Σύνταγμα με μαγιό…

Τον Παπαχριστόπουλο, που είπε ότι λόγω πολλών Κινέζων στην Ελλάδα έχουμε πάθει ανοσία στον κορονοϊό, τον ψηφίζουν κανονικοί άνθρωποι; Ή τρόφιμοι του Δρομοκαΐτειου;

…εμείς να ρωτάμε τι άποψη έχει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική.

Από την άλλη, τι είναι μερικά στρέμματα στον Έβρο μπροστά στην απεραντοσύνη του πλανήτη, που θα ’λεγε κι ο Δένδιας.

Η Φώφη ζητάει από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τα… επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ στην παιδεία. 20 χρόνια πριν. Πριν ανακαλυφθεί το Instagram και το Tik Tok.

Εκδίδεται, όπου να ’ναι, στην Ελλάδα ο Πάσσαρης. Ευελπιστώ σε ένα κίνημα αλληλεγγύης που θα ζητάει την αποφυλάκισή του. Για να συνεχίσει τα μαθήματα… καλαθοπλεκτικής.

Σύμφωνα με έρευνα τρεις στους δέκα Έλληνες τρώνε ξύλο από τη γυναίκα τους. Το σωστό θα ήταν να τους δέρνουν και οι γείτονες. Οι περαστικοί. Οι τουρίστες.

Νέο κόμμα φτιάχνουν Γιακουμάτος, Αντώναρος, Παπακώστα κ.ά. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αργούν ακόμη οι… Απόκριες.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ