O Βαγγέλης Μαρινάκης στου Ρέντη, ενθουσιασμός στις τάξεις των ερυθρόλευκων

O Βαγγέλης Μαρινάκης στου Ρέντη, ενθουσιασμός στις τάξεις των ερυθρόλευκων

Στην τελική ευθεία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος μπαίνουν οι ομάδες. Στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο Ρέντη και τόνωσε το ηθικό των παικτών ενώ στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Όπως μετέδωσε το MEGA, την πρώτη του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, μετά την καραντίνα, πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ομιλία του να προκαλεί ενθουσιασμό.

Ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων κάλεσε άπαντες να μην επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και στο υπόλοιπο της σεζόν, η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή.

Στην ΑΕΚ, οι παίκτες επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα μετά από διήμερο ρεπό. O Ολιβέιρα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα δίνοντας λύση στην επίθεση ενόψει πλέι οφ. Ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει ατομικό λόγω της θλάση που τον ταλαιπωρεί, υπάρχει όμως εκτίμηση ότι μπορεί να προλάβει την πρεμιέρα των πλειόφ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο τριφύλλι, μετά το ρεπό οι παίκτες προπονήθηκαν και πάλι και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο θέμα Δώνη και την παραμονή του στον πάγκο. Όλες οι ομάδες πάντως περιμένουν και το τελικό υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα σταλεί στη Σούπερ Λιγκ και θα ισχύσει στους αγώνες.


Σχολιάστε εδώ