Όλα δείχνουν σέντρα στις αρχές Ιουνίου

Όλα δείχνουν σέντρα στις αρχές Ιουνίου

Μέχρι τώρα, έπειτα από αρκετές ημέρες προπονήσεων των ομάδων, όλα πάνε καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Η προσπάθεια που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ στις 7 Ιουνίου (ή στη χειρότερη στις 14, σενάριο που πάντως έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες). Μια ημερομηνία στην οποία θέλουν στη Λίγκα να έχουμε ξανά σέντρα, για να μην είναι στην πορεία τόσο πιεστικά τα πράγματα. Η αρχική πρόθεση λοιπόν αυτήν τη στιγμή είναι να έχουμε ξανά πρωτάθλημα την πρώτη Κυριακή του επόμενου μήνα.

Από εκεί και πέρα, με τις ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου και τον τελικό η σεζόν θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου. Κατόπιν, οι ομάδες θα ξεκουραστούν για μία με δύο εβδομάδες και μετά θα συγκε­ντρωθούν πάλι για να ξεκινήσουν μία μίνι καλοκαιρινή προετοιμασία. Σκοπός είναι η έναρξη του νέου πρωταθλήματος να γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως τα προκριματικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων δεν θα διεξαχθούν φυσικά φέτος τέλος Ιούλιο και Αύγουστο, όπως κάθε χρόνο, αλλά θα μεταφερθούν και αυτά τον Σεπτέμβριο.

Εξαίρεση ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κληθεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα να παίξει τη ρεβάνς με τη Γουλβς στις 6 Αυγούστου και φυσικά αν προκριθεί θα δώσει και άλλα ματς για το Εuropa League.

Το πλάνο που επιθυμεί να ακολουθηθεί λοιπόν η Λίγκα είναι αυτό και αναμένεται να το επικυρώσει αύριο στη νέα της συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης. Με την ευχή, βέβαια, να μη σκάσει κανένα κρούσμα κορονοϊού που μπορεί να τα… τινάξει όλα στον αέρα (η εισήγηση της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής μιλά για καραντίνα πέντε ημερών για όλη την ομάδα σε περίπτωση θετικού κρούσματος).

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ