greekfarms.gov.gr – Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τον αγρότη

greekfarms.gov.gr – Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τον αγρότη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε πως η Κυβέρνηση προχωρά σε στοχευμένες κλαδικές πολιτικές για τη στήριξη τομέων της οικονομίας με ειδικά χαρακτηριστικά και ειδικές ανάγκες.

“Ήδη, για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα η Κυβέρνηση διαθέτει επιπλέον 150 εκ. ευρώ” τονίσε και πρόσθεσε: “Επίσης, με  νομοθετική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα διατηρείται το επίδομα ανεργίας σε όσους ανέργους επιλέξουν να εργαστούν σε αγροτικές εργασίες”.  Η παρέμβαση αυτή καθιστά πιο ελκυστική την απασχόληση ανέργων στην αγροτική οικονομία τώρα που άλλοι κλάδοι της οικονομίας μας, όπως ο τουρισμός ή η εστίαση, τουλάχιστον σήμερα, υπολειτουργούν για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε και μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία greekfarms.gov.gr/greekfarms/, που  δίνει στον αγρότη τη δυνατότητα να αναρτήσει τις ανάγκες που έχει σε εργασία για εξεύρεση προσωπικού, αλλά και να επικοινωνήσει καλύτερα έναν πιθανό δικό του ιστότοπο στον οποίο θα περιέχονται επιπρόσθετες πληροφορίες.


Σχολιάστε εδώ