Με όπλο τους παίκτες έμεινε ο Μαρτίνς

Με όπλο τους παίκτες έμεινε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια και οι Πειραιώτες, έπειτα από αρκετά χρόνια, φαίνεται πως βρίσκουν έναν προπονητή για αρκετά χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2018 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε έπειτα από μία καταστροφική σεζόν που τα πάντα είχαν πάει στραβά και στον Πειραιά ήθελαν να τα αλλάξουν όλα. Το έργο του ήταν δύσκολο.

Ο Μαρτίνς είχε αρχίσει να βάζει τη σφραγίδα του, αλλά την πρώτη χρονιά έμεινε χωρίς τίτλο. Δεν του βγήκαν κάποια πράγματα, είχε και ατυχίες και δεν πήρε τίποτα. Φέτος αυτός ήταν πάλι στο τιμόνι και πέρασε αήττητος τα προκριματικά. Παίρνει ένα πρωτάθλημα, έκανε μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη, έβγαλε παίκτες και έπαιξε ξανά ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε και στη διαχείριση κρίσεων. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος είναι οι παίκτες του. Όταν τη φετινή σεζόν τα πράγματα ζόρισαν, έβαλαν πλάτη για τον προπονητή τους.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βάζει ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς. Η ρήτρα του πορτογάλου τεχνικού είναι περίπου στα 4 εκατ. ευρώ. Με αυτό τον τρόπο οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν μακριά τις ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού. Παράλληλα θα υπάρξει και σημαντική αύξηση στις οικονομικές απολαβές του Μαρτίνς, καθώς αυτές αναμένεται να φτάσουν περίπου τις 900.000 ευρώ ετησίως.

Ο πορτογάλος τεχνικός φέρεται να εισέπραττε 500.000 ευρώ ετησίως από το παλιό του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ