Υφασμάτινες μάσκες θα παράγει ο Δήμος Πειραιά

Υφασμάτινες μάσκες θα παράγει ο Δήμος Πειραιά

– Τα έσοδα θα πηγαίνουν στις κοινωνικές υπηρεσίες

Μια πρωτοποριακή ιδέα είχε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης προκειμένου να ενισχύσει τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.

Σε διάσκεψη που είχε με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων του Πειραιά την περασμένη Δευτέρα, αποκάλυψε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στη μαζική παραγωγή υφασμάτινων μασκών, τις οποίες θα διαθέσει στην αγορά μέσω των Επιμελητηρίων και τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτές θα πηγαίνουν στις κοινωνικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της συμπαράστασης και στήριξης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Όπως είπε ο κ. Μώραλης, «με τη χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού οι υφασμάτινες μάσκες θα μπουν υποχρεωτικά στη ζωή μας, αφού για να κυκλοφορεί κάποιος έξω θα πρέπει να φοράει μάσκα.

Με το δεδομένο αυτό σκεφτήκαμε, με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από την παραγωγή και δωρεάν διάθεση ασπίδων προσώπου μέσω της BLUE LAB, να προχωρήσουμε στην παραγωγή υφασμάτινων μασκών, τις οποίες θα διαθέσουμε στην αγορά με τίμημα φυσικά προσιτό για τους καταναλωτές, για να είμαστε και ανταγωνιστικοί προκειμένου να ενισχύσουμε με τα έσοδα που θα έχουμε τις κοινωνικές μας υπηρεσίες».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ