Ζάχος Χατζηφωτίου: Το φλερτ σώζει πάντα…

Ζάχος Χατζηφωτίου: Το φλερτ σώζει πάντα…

«Επειδή αυτό που ζούμε είναι σαν πόλεμος, το να κάνεις τον παλικαρά και να υποτιμάς την κατάσταση σε βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Δείτε τι έπαθε ο καημένος ο Βρετανός πρωθυπουργός, που μπήκε στην εντατική. Ο ιός του επιτέθηκε και τον έριξε στο καναβάτσο.

Πάντως, ζούμε μια ιστορική στιγμή, που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη και κάποτε θα το διηγούνται οι μεγαλύτεροι στους μικρότερους, όπως εγώ λέω για το Τομπρούκ, το Ελ Αλαμέιν και το Ρίμινι.
Τώρα που τα παντρεμένα ζευγάρια είναι κλεισμένα στο σπίτι, μπορεί να δημιουργηθούν τριβές. Αν ζουν καλά σε γενικές γραμμές, να είναι προσεκτικοί να μη χαλάσουν τη σχέση τους. Αν τα πράγματα δεν ήταν καλά, καλύτερα να χωρίσουν παρά να τσακώνονται. Ο καβγάς είναι το χειρότερο πράγμα. Εγώ, ευτυχώς, τα έχω γλιτώσει όλα αυτά. Πέντε γάμους έκανα, φτάνει.
Αυτό το διάστημα που μένω μέσα κοιτάζω παλιές φωτογραφίες, έχω συρτάρια ολόκληρα. Είναι ένα ταξίδι σε άλλες εποχές, τότε που το να βγαίνεις έξω, να φλερτάρεις και να περνάς καλά ήταν στην ημερήσια διάταξη. Το φλερτ σώζει πάντα. Και να θυμάστε πως και αυτό θα περάσει. Όλα περνάνε. Οπότε, ψυχραιμία. Εγώ δεν ανησυχώ, τον έχω έτοιμο τον τάφο με την προτομή μου που γράφει: “Έζησα όπως ήθελα. Χαίρετε”».

Υπογραφή: Ζάχος Χατζηφωτίου, ποιος δεν τον ξέρει…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτο: COSMOTE TV


Σχολιάστε εδώ