Άτιμη Δεξιά! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα άνοιγαν tattoo και μεζεδοπωλεία, με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τα μπουζουξίδικα

Άτιμη Δεξιά! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα άνοιγαν tattoo και μεζεδοπωλεία, με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τα μπουζουξίδικα

Καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μητσοτάκη ότι παίζει παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Και τι φοβούνται ακριβώς; Μην τους πάρει την αποκλειστικότητα;

Πρώτα θα ανοίξουν κομμωτήρια και μετά οι Εκκλησίες. Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα και έχει χορηγό τη Wellaflex.

Στις ΗΠΑ οι νεκροί από την πανδημία είναι περισσότεροι από αυτούς του πολέμου στο Βιετνάμ. Η χαζομάρα (του Τραμπ) σκοτώνει περισσότερο από τις βόμβες.

Ποιος το φανταζόταν ότι θα ’ρχόταν μέρα που από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πιο σημαντικός για τη χώρα θα ήταν ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς;

Λάθος του Μητσοτάκη να βγει στον δρόμο εν μέσω πανδημίας για να χειροκροτήσει την Πρωτοψάλτη. Το σωστό θα ήταν…

…να πάρει το κότερο κάποιας πλούσιας κυρίας και να φύγει κρουαζιέρα να ξεσκάσει.

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι δεν κάνει προσλήψεις στην υγεία. Κι όταν τις κάνει θα την κατηγορούν για ρουσφέτια.

Το 47% σχεδιάζει διακοπές, ενώ το 39% δηλώνει αισιόδοξο για το μέλλον. Άδικο μετά έχει ο Τσακαλώτος, που πιστεύει ότι θα του «κάτσει» η Σκάρλετ Γιόχανσον;

Μητροπολίτης ζητάει να ισχύσει για τις εκκλησίες ό,τι και για την Πρωτοψάλτη. Δηλαδή; Θέλουν να ανέβουν σε φορτηγό και να αρχίσουν να τραγουδάνε; (Με Datsun βολεύονται;)

Έτσι και σταματήσει κάποια στιγμή να είναι υπουργός ο Μηταράκης, τον βλέπω tour operator για σομαλούς VIP τουρίστες. Και κονγκολέζους influencers.

Κακοήθειες ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε την πανδημία μ’ έναν νόμο, ένα άρθρο. (Θα έβαζε τον Δραγασάκη να την καταγγείλει στη Eurovision…)

Πρώτα θα οργάνωνε δημοψήφισμα με το δίλημμα μένουμε σπίτι ή βγαίνουμε και… πάμε για ψάρεμα;

Αδίκως ανησυχούν ορισμένοι ότι με το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα τους «φυτέψουν» μικροτσίπ για να τους παρακολουθούν. Για τη χαζομάρα αρκεί μια απλή εξέταση!

Έτσι που έχει πάρει φόρα ο Μητσοτάκης βλέπω να καταργεί τις εκλογές και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αναθέτει τη διακυβέρνηση της χώρας στον… εαυτό του.

Την… ευχή να σταματήσουν οι υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών πάνω από τα ελληνικά νησιά εξέφρασε ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας. Σε αντίθετη περίπτωση θα οργανώσει τρισάγιο!

Προειδοποίησε δε τον Ερντογάν ότι οι προκλήσεις δεν βοηθούν την Τουρκία! Χωρίς να καταλάβουν θα βρεθούν να κάνουν απόβαση στην Κάλυμνο.

Καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης ο Κικίλιας; Ποιος είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.

Μεγάλη ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ που άρχισε ξανά η Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο. Αν είναι τόσο… αθώος, όσο λέει, τι έχουν να φοβηθούν;

Για έλλειψη σοβαρότητας κατηγορεί τον Μητσοτάκη ο Βελόπουλος. Ώρα είναι να βγει και η Φουρέιρα να πει ότι στόναρε στις ψηλές η Μαρία Κάλλας.

Το κακό με την επόμενη ημέρα είναι ότι είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Τη σημασία ένας πρωθυπουργός να είναι σοβαρός επισημαίνει ο Αλ. Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει τραυματικές εμπειρίες από την περίοδο 2015 – 2019.

Στα καλά νέα της ημέρας: Η Λιάνα Κανέλλη βαρέθηκε να… πολεμάει τον καπιταλισμό από τη βίλα της στα βόρεια προάστια και κατέβηκε στον δρόμο.

Η Αγγελοπούλου τσακώνεται με… αγνώστους στο Twitter, η Ακρίτα διακινεί fake news. Και μετά λένε για το δράμα των ηλικιωμένων στην κλινική στο Περιστέρι.

Έκτακτη είδηση: Σκληρά αντίποινα Δένδια σε Τουρκία. Θα υψώσει την ελληνική σημαία στη Τζια, χωρίς καν την… άδεια του Ερντογάν.

Στην Κρήτη συνελήφθησαν δυο άτομα για καλλιέργεια και εμπόριο κάνναβης. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

Ο Πέτρος Κόκκαλης βλέπει Netflix για να προβλέπει τις παγκόσμιες εξελίξεις. Πάλι καλά, σκέψου να παρακολουθούσε Nickelodeon.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ