Τραβήξτε κανένα αυτί,  κύριε Κικίλια…

Τραβήξτε κανένα αυτί, κύριε Κικίλια…

Θέλουμε να ρωτήσουμε τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια αν, για να εισέλθει ένας δημοσιογράφος στο υπουργείο και να παρευρεθεί στη συνέντευξη που δίνει κάθε απόγευμα στις 6 ο πρόε­δρος της Επιτροπής, καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας, ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό για την πορεία της… δράσης του κορονοϊού, πρέπει να έχει την άδεια του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του υπουργείου κ. Χατζηχαραλάμπους…

Μιλάμε συγκεκριμένα για τον δημοσιογράφο μας, έναν από τους εγκυρότερους, τον Άρη Μπερζοβίτη, ο οποίος καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια στο «ΠΑΡΟΝ» το ιατρικό ρεπορτάζ και είναι διαπιστευμένος από το 1996. Και κάθε Κυριακή έχει πλούσιο και έγκυρο ρεπορτάζ από τον χώρο της Υγείας.

Τι σημαίνει, κύριε υπουργέ, η απαγόρευση να παρευ­ρεθεί στη συνέντευξη του κ. Τσιόδρα; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Χατζηχαραλάμπους λειτούργησε εν γνώσει σας.

Όμως εσάς εκθέτει. Και θα πρέπει να αντιδράσετε. Το «ΠΑΡΟΝ» δεν επιζητεί καμία ιδιαίτερη μεταχείριση.

Απλώς να σέβεται τον Τύπο και την κάθε εφημερίδα ο κ. Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος όμως από το δείγμα της συμπεριφοράς του κάθε άλλο παρά κάνει σωστά τη δουλειά που του έχετε αναθέσει.

Το «ΠΑΡΟΝ»

 


Σχολιάστε εδώ