ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ: Παρουσίαση πέντε νέων τίτλων που θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη μέρα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ: Παρουσίαση πέντε νέων τίτλων που θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη μέρα

Σκέψου και πλούτισε

Ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα αριστουργήματα στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Ο Napoleon Hill αποκαλύπτει μια διαχρονική και παντοδύναμη φόρμουλα επιτυχίας, η οποία βασίζεται στη δια βίου έρευνά του πάνω σε ηγέτες επιχειρήσεων. Η έκδοση επαναφέρει το κλασικό πλέον βιβλίο στην αρχική του μορφή και σκοπό.

Είπαν για το βιβλίο

«Αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο για την προσωπική επιτυχία που γράφτηκε ποτέ. Με αυτό έγινα εκατομμυριούχος – ξεκινώντας από το μηδέν.»
–Brian Tracy, συγγραφέας του Getting rich your own way

Το κλασσικότερο όλων των κλασικών βιβλίων.
–Harvey MacKay, συγγραφέας του Swim by the sharks without being eaten alive

Διάβασα το Σκέψου και πλούτισε πριν από πολλά χρόνια και με βοήθησε να γίνω ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο. Αποτελεί υποχρεωτικό ανάγνωσμα αν θέλετε να γίνετε κάποιος.
–Joe Girard, No 1 πωλητής παγκοσμίως, όπως πιστοποιείται από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα ηγεσίας John C. Maxwell καθοδηγεί τους αναγνώστες να μεταβούν σε ένα νέο μοντέλο ηγεσίας, να συνεχίσουν να καινοτομούν, να βελτιώνονται και να ασκούν επιρροή στον σημερινό ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο.

Είπαν για το βιβλίο 

«Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο σημαίνει να αλλάζεις και να ωθείς τον εαυτό σου να φτάνει σε υψηλότερα επίπεδα προσωπικής και οικονομικής ανάπτυξης. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν ηγέτη από το να φιλοδοξεί να μεγαλουργήσει και, όπως μας θυμίζει ο John Maxwell, o μόνος τρόπος γι’ αυτό είναι να μεταβάλλεις συνεχώς την πορεία σου ανοδικά.»
–Ed Bastian, CEO των αερογραμμών Delta Air Lines

«Ο John Maxwell είναι ένας από τους ήρωές μου. Πάντοτε ήταν το παράδειγμά μου για το τι σημαίνει να ηγείσαι με ακεραιότητα και να ζεις υπηρετώντας έναν σκοπό. Στο Ηγεσία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο μοιράζεται την ανεκτίμητη σοφία και τις ιδέες του για το πώς είναι να ηγείσαι στον σύγχρονο κόσμο με καρδιά γεμάτη γενναιοδωρία.»
–Rachel Hollis, Νο 1 σε πωλήσεις συγγραφέας σύμφωνα με τους New York Times (Κορίτσι ξύπνα!, Κορίτσι σταμάτα να απολογείσαι!)


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Τι ακριβώς να πεις

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο από τον best seller συγγραφέα Phil M. Jones για την τέχνη της πειθούς και της εξασφάλισης υψηλών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Κατάλληλο για όλους όσοι επιζητούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Είπαν για το βιβλίο

«Αυτό το βιβλίο είναι το λεξικό της γλώσσας για την επιχειρηματική επιτυχία. Η στρατηγική που περιγράφει, από την πρώτη κιόλας σελίδα, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζετε τους άλλους.»
–Scott Stratten, Πρόεδρος της UnMarketing Inc. και συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων UnMarketing

«Μπορείτε να αυξήσετε την επιρροή σας σε όλες τις καταστάσεις, αρκεί να αφομοιώσετε τα απλά αλλά αποτελεσματικότατα μαθήματα που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο. Θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο βιβλίο για την ανθρώπινη συμπεριφορά –τόσο χρήσιμο είναι.»
–John Jantsch, συγγραφέας του Duct Tape Marketing

 «Ο Φιλ Τζόουνς βοηθά να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε περίπλοκες καταστάσεις πωλήσεων. Οι πανίσχυρες φράσεις του θα σας βοηθήσουν να επηρεάζετε τους άλλους με ακεραιότητα, χωρίς να γίνεστε πιεστικοί. Θα δείτε ότι θα χρησιμοποιείτε αυτά τα διαμάντια κάθε μέρα.»
–Ian Altman, συν-συγγραφέας του Same Side Selling και αρθρογράφος στο Forbes.com

«Το Τι ακριβώς να πεις είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την τέχνη της επιρροής, της πειθούς και της εξασφάλισης υψηλών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι όσοι επιζητούν να γίνουν πιο πειστικοί στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.»
–Seth Price, συγγραφέας του best seller The Road to Recognition


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Από στόμα σε στόμα

Ο Jonah Burger γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι αυτό που κάνει ιδέες και προϊόντα να γίνονται viral. Σε αυτό το βιβλίο μάς εξηγεί πώς διαδίδονται οι ιδέες και τις 6 βασικές αρχές βάσει των οποίων κάθε προϊόν ή αρχή μπορεί να γίνει δημοφιλής.

Είπαν για το βιβλίο

«Εάν επιδιώκεται έναν μεγαλύτερο αντίκτυπο, ειδικά με μικρότερο προϋπολογισμό, θα χρειαστείτε αυτό το βιβλίο. Θα σας δείξει πως το προϊόν σας θα κάνει πάταγο.»
 –Chip Heath, εκ των συγγραφέων του βιβλίου Made to Stick και Decisive

«Αντί να επικεντρώνεται στην τεχνολογία της διαδικτυακής μετάδοσης, το ανατρεπτικό αυτό βιβλίο στρέφεται περισσότερο στην ανθρώπινη ψυχολογία και εξηγεί “πώς λειτουργεί η διάδοση από στόμα σε στόμα και η κοινωνική επιρροή … [για να] κάνετε οποιοδήποτε προϊόν ή ιδέα να πετύχει”».
–Kirkus Reviews

«Μια συναρπαστική πραγματεία για το ιογενές μάρκετινγκ (viral marketing). Ο Μπέργκερ περιγράφει εύστοχα και γλαφυρά το σημείο όπου τέμνονται η γνωστική ψυχολογία και η κοινωνική συμπεριφορά, με σκοπό να βοηθήσει επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες να διαδώσουν τα μυστικά τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό εισαγωγικό βιβλίο, που εξηγεί τι κρύβεται πίσω από διάφορες φαινομενικά ανεξήγητες σύγχρονες μόδες.»
–Publishers Weekly


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Η άλγεβρα της ευτυχίας

Ένα προκλητικό βιβλίο με σοφές συμβουλές για να διεκδικήσουμε την επιτυχία αλλά και την αγάπη και το νόημα στη ζωή μας, βασισμένο στο ομώνυμο viral video του καθηγητή του Stern Scott Galloway.   

Βασικοί κανόνες για ευτυχισμένη ζωή σύμφωνα με τον Γκάλογουεϊ:

  • Πλούτος = έσοδα > έξοδα
  • Η βαρεμάρα είναι σέξι όταν αφορά την καριέρα σου
  • Δίνε σημασία στις λεπτομέρειες
  • Όσο είσαι νέος, ζήσε σε πόλη
  • Καλές διακοπές > καλό αυτοκίνητο
  • Η ισορροπία είναι μύθος
  • Η τύχη είναι συνάρτηση του θάρρους
  • Ο Στιβ Τζομπς ήταν μ@λ@κ@ς
  • Επιτυχία = Επιμονή / Αποτυχία
  • Μην αφήνεις τους ανθρώπους γύρω σου πεινασμένους
  • Μην ακολουθήσεις το πάθος σου
  • Ίδρωσε πιο πολύ από τους άλλους

Είπαν για το βιβλίο

«Το βιβλίο αυτό προσφέρει μαθήματα αυθεντικής σοφίας… Μπορούμε όλοι να μάθουμε από τα λάθη και τη διορατικότητα του Galloway.»
–Derek Sivers, συγγραφέας του Anything You Want

«Πρέπει να το διαβάσουν υποχρεωτικά όλοι όσοι έχουν αισθήματα. Ο Scott προσφέρει σπουδαία μαθήματα ζωής, που ο ίδιος αποκόμισε με κόπο, και που θα έχουν απήχηση σε όποιον δεν έχει αφαιρέσει χειρουργικά την κοινή λογική του.»
–Eric Barker, συγγραφέας του Barking Up the Wrong Tree, best seller της Wall Street Journal


Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



 


Σχολιάστε εδώ