Παν. Βουρλούμης προς Μητσοτάκη: Σήμερα ο λαός σού δίνει εύσημα, ως πότε;

-Δεν μου λείπει η πολιτική νομιμοποίηση, η απάντηση του πρωθυπουργού

Έχει… φαγωθεί ο Παναγής Βουρλούμης (χρημάτισε διοικητής του ΟΤΕ από το 2004 έως το 2010) να πείσει τον Μητσοτάκη να πάει σε πρόωρες εκλογές τώρα που οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν να σαρώνει. Μία από αυτές, μάλιστα, του δίνει 45% χωρίς κατανομή των αναποφάσιστων.

Και στις α­ντιρρήσεις του Κυριάκου, ο κ. Βουρλούμης τού επισημαίνει: «Σήμερα ο λαός τούς δίνει εύσημα, αλλά ως πότε; Αρκεί η μεταστροφή μικρού ποσοστού ψηφοφόρων, σε συνδυασμό με την απλή αναλογική, για να ανατρέψει τον σχεδιασμό της ΝΔ και παρεμπιπτόντως να οδηγήσει τη χώρα σε ακυβερνησία». Μάλιστα, υποδεικνύει στον Μητσοτάκη όλο το εκλογικό… στρατηγικό πλάνο!

Προς το παρόν, ο Κυριάκος ανθίσταται, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του από εδώ και από εκεί. Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξή του στην «Καθημερινή» στον Αλέξη Παπαχελά, στην ερώτηση για τις εισηγήσεις που δέχεται να πάει σε πρόωρες εκλογές η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν:

«Είχα πει τον Φεβρουάριο, σε ανύποπτο χρόνο, ότι δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τακτικισμούς και να κάνουμε εκλογές όποτε μας βολεύει δημοσκοπικά. Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάποιο απόθεμα πολιτικής νομιμοποίησης για να εφαρμόσω την πολιτική μου. Κάθε άλλο. Διαθέτω, πιστεύω, πολιτική νομιμοποίηση και εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι έχω χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες πολίτες».

Οπότε, κύριε Βουρλούμη, δεν σας ακούει ο πρωθυπουργός. Αισθάνεται σίγουρος στο Μαξίμου, ότι η καρέκλα του δεν κινδυνεύει από καμία πλευρά…

Η απορία είναι προς τι αυτή η επιμονή (για δεύτερη φορά)… Τι άραγε να ξέρει και χτυπάει το καμπανάκι; Να προσδοκά κάτι, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Άρα;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: emea.gr


Σχολιάστε εδώ