Άσχετοι! Την παραίτηση του Γ. Βρούτση ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ… Αντί να εύχονται να μείνει όσο γίνεται περισσότερο, μπας και κάνει κι άλλες… γκάφες!

Άσχετοι! Την παραίτηση του Γ. Βρούτση ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ… Αντί να εύχονται να μείνει όσο γίνεται περισσότερο, μπας και κάνει κι άλλες… γκάφες!

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο κ. Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού». Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Κάναμε Πάσχα με sms, για Δεκαπενταύγουστο θα χρειαστεί άδεια από την πολεοδομία. Και για Χριστούγεννα χαρτί από τον ψυχίατρο.

Ποια γκαντεμιά; Επί Μητσοτάκη έχουμε μεν Έβρο, πανδημία, ύφεση, αλλά ούτε ένα τροχαίο με αντιτορπιλικό, ούτε καν ένα ναυάγιο με τρόλεϊ.

Δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την πανδημία υπόσχεται ο Άδωνης. Σαν να λέμε, το Fiat Punto θα γίνει Maserati.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι προβλέπει μειώσεις μισθών, αυξήσεις φόρων και νέα Μνημόνια. Μήπως, αντί για τον Χαρίτση, να βάλουν εκπρόσωπο την Άση Μπήλιου;

Είδηση δεν είναι ότι δύο στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως αν ήταν κυβέρνηση τα πράγματα με τον κορονοϊό θα ήταν πολύ χειρότερα. Είδηση είναι ότι το πιστεύουν… τόσο λίγοι!

Σομαλοί και κονγκολέζοι πρόσφυγες στο Κρανίδι. Τι πιο φυσιολογικό; Σαν να λέμε… αφγανοί tour operators στη Μύκονο.

Πακιστανοί influencers στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο.

Η αλήθεια είναι ότι αν είχαν κλείσει δρόμοι, σχολεία, εκκλησίες επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα είχαμε κάτι μεταξύ εμφυλίου και Τρωικού Πολέμου.

Με αρκετές αναφορές σε «X-Factor» και «Big Brother».

Τα τουρκικά μαχητικά αλωνίζουν στο Αιγαίο και στο εδώ Πεντάγωνο απλώς… προβληματίζονται. Αν, ο μη γένοιτο, πιάσουν να προσγειώνονται στην Πάρο, μπορεί, ίσως, ενδεχομένως και να ανησυχήσουν.

Αδίκως ανησυχούν για το μέλλον τους οι μικρομεσαίοι της χώρας. Δεν βλέπουν πόσο καλά τα κατάφερε ο Τσίπρας. Μέχρι πρωθυπουργός έγινε.

Ο Μηταράκης ζητάει από τους σομαλούς πρόσφυγες να σεβαστούν τη Συνθήκη της Γενεύης. Στο μεταξύ, στη χώρα συνεχίζουν να κυνηγάνε βίσονες με τόξα.

Αρθρογράφος εκτιμά ότι η επιστροφή της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη είναι ευκαιρία για το ΚΙΝΑΛ. Να βγει στο τραγούδι ή στο κουκλοθέατρο;

Με το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα μας φυτέψουν, λέει, κι ένα αόρατο μικροτσίπ για να μας παρακολουθούν. Πότε πάμε σούπερ μάρκετ ή για ψάρεμα!

Στο ΚΙΝΑΛ δεν φοβούνται τις πρόωρες εκλογές. Σωστά. Από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί (…η γούνα σου, που ούτως ή άλλως είναι καμένη).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο ιός μεταδίδεται μέχρι και σε απόσταση οκτώ μέτρων. Φταρνίζεται κάποιος στα Πατήσια και κολλάει ο άλλος στην Αίγινα!

Την… ασυμβίβαστη στάση της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο καταγγέλλει η Τουρκία. Σκεφτείτε να κάναμε και κάνα σοβαρό τσαμπουκά.

Όσοι στο Κρανίδι συνευρέθηκαν ερωτικά με σομαλές πρόσφυγες, εκτός από τη διασπορά του ιού πρέπει να διωχθούν και για… έλλειψη γούστου. Χάθηκαν δηλαδή οι Αλβανίδες;

Πρέπει, λέει, να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό. Σιγά τη δυσκολία! Εδώ μάθαμε να ζούμε με τον Πολάκη, τον Λιάγκα και τον Αρναούτογλου.

Ρατσιστές εμείς; Κάθε άλλο. Μαύρο να ’ναι κι ό,τι να ’ναι. Αρκεί να μοιάζει στη Ναόμι Κάμπελ.
100 εκατ. ευρώ το κονδύλι για τα επιδόματα των επιστημόνων. Με 3% που είναι διεθνώς η «ταρίφα» ίσον 3 εκατ. ευρώ. Not bad.

Τραμπ και Ερντογάν συμφώνησαν να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι… Monty Pythons σε νέες περιπέτειες.

Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά τα Δερβενάκια ο Δράμαλης ανέλαβε επιχειρησιακός διευθυντής σε… σχολή πολέμου; Ο καπετάνιος του «Τιτανικού» art director στο «Baywatch»;

Αν ζούσε σήμερα ο Καβάφης δεν θα έγραφε το «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη», αλλά το «αν τολμάς ξεκίνα για Παγκράτι». (Κι αν φτάσεις γράψε μου…)

Εκεί που έχουν πέσει διεθνώς οι τιμές του πετρελαίου, σε λίγο θα το πουλάνε στα σούπερ μάρκετ. Στην πτέρυγα με τα εμφιαλωμένα…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ