Κουκούτσι μυαλό δεν έχουν… oι γνωστοί κύκλοι σε Αθήνα και Λευκωσία

Κουκούτσι μυαλό δεν έχουν… oι γνωστοί κύκλοι σε Αθήνα και Λευκωσία

Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως για τους κινδύνους που ενείχε ο κορονοϊός στο ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου, κάτι που επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οι γνωστοί κύκλοι σε Αθήνα και Λευκωσία, που αντί να αντιμετωπίσουν το ενεργειακό πρόγραμμα του νησιού και το φυσικό αέριο ως το όπλο για να πιεστεί η Τουρκία και να αποδεχθεί μια καλή λύση, θεωρούν το φυσικό αέριο κατάρα γιατί απομακρύνει την Κύπρο από την Τουρκία, έσπευσαν να χαμογελάσουν μόλις έγινε γνωστό ότι η ExxonMobil θα αναβάλει για το 2021 τη γεώτρησή της στο οικόπεδο 10 της Κύπρου.

Θεωρούν μάλλον ότι αφού μπαίνει πάγος στις γεωτρήσεις θα μπορεί ο… φιλεύσπλαχνος Σουλτάνος να δείξει το έλεός του στην Κύπρο. Τους ενημερώνουμε πάντως ότι ακόμη και με παγωμένες τις κυπριακές γεωτρήσεις ο Ερντογάν δεν πρόκειται να κάνει πίσω και φυσικά το λιγότερο που απαιτεί πλέον είναι ο σφετερισμός της κυπριακής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ δυτικά του νη­σιού και ο έλεγχος της ΑΟΖ στο νότιο τμήμα του νησιού, μέσω μιας λύσης του Κυπριακού που θα οδηγεί σε μια συνομοσπονδία, με αναβάθμιση του ψευδοκράτους σε ισότιμο εταίρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: cnn.gr


Σχολιάστε εδώ