Άρχισαν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Πειραιά με εξ αποστάσεως διδασκαλία

Άρχισαν τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Πειραιά με εξ αποστάσεως διδασκαλία

Τα παιδιά του Πειραιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στο φροντιστήριο για να προετοιμαστούν εν όψει πανελλαδικών και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη», που εφαρμόζει εδώ και πέντε χρόνια ο Δήμος Πειραιά μέσω της ΚΟΔΕΠ, δεν θα χάσουν τη σειρά τους, ούτε την προετοιμασία τους.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Γιάννη Βοϊδονικόλα βρήκαν τον τρόπο ώστε να ξεκινήσουν από προχθές την εξ αποστάσεως διδασκαλία των παιδιών, αφού φρόντισαν και τους διασφάλισαν τα απαραίτητα μέσα, το λογισμικό κ.λπ. Ξεκίνησαν με μαθήματα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, και στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και τα παιδιά της Β’ και της Α’ Λυκείου. Στις μικρότερες τάξεις η διδασκαλία είναι ενισχυτική.

«Η ‘‘Διδακτική Αλληλεγγύη’’ είναι μία από τις πιο σημαντικές δράσεις της ΚΟΔΕΠ και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες σε αυτήν καταγράφουν εξαιρετικές επιδόσεις στις εξετάσεις», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης και διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα παιδιά της πόλης μας με ακόμα περισσότερες δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ