Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης για την απαγόρευση μεταφοράς του Αγίου Φωτός (video)

Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης για την απαγόρευση μεταφοράς του Αγίου Φωτός (video)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Τσιόδρας, επικεφαλής της στρατηγικής αντιμετώπισης του COVID-19, με χθεσινή τους απόφαση, δεν επιτρέπουν την μεταφορά του Αγίου Φωτός από την δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, στους δημότες της πόλης.

Σεβόμενοι την εντολή της πολιτείας και την συνολική προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, δεν θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας.

Το σχέδιο όπως εξήγησε ο ίδιος ο Γιάννης Κωνσταντάτος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε όταν έφτασε σ’ αυτόν ως αίτημα και προτροπή από πολλούς συνδημότες του. Ο Δήμαρχος παρουσίασε ολοκληρωμένο σχέδιο και μάλιστα όπως είπε έγινε και δοκιμή για να φτάσει το Άγιο Φως στα περισσότερα σπίτια του Δήμου του χωρίς να υπάρξει καμία επαφή. Θα άναβαν ένα φαναράκι στην εξώπορτα των πολυκατοικιών.

Άλλωστε όπως τόνισε ο δήμαρχος, δεν μπορεί η πολιτεία να τον εμπιστεύεται προκειμένου να υλοποιεί το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” όπου υπάλληλοι του δήμου έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες δημότες ευπαθών ομάδων με απόλυτη ασφάλεια, και να απαγορεύει την μεταφορά του Αγίου Φωτός εφαρμόζοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.

Με πληροφορίες από το vimaorthodoxias.gr

 


Σχολιάστε εδώ