Covid-19 – Η ευρωπαϊκή τραγωδία συνεχίζεται: Νέα αύξηση στην Ισπανία με 757 νεκρούς σε μια ημέρα – Με το πάσο τους… στο Eurogroup

Covid-19 – Η ευρωπαϊκή τραγωδία συνεχίζεται: Νέα αύξηση στην Ισπανία με 757 νεκρούς σε μια ημέρα – Με το πάσο τους… στο Eurogroup

Δυστυχώς τόσο θανατικό δεν πτοεί κάποιες χώρες στον βορρά. Έχουν χρόνο βλέπετε… υπάρχει και η φιλοσοφία του ωχ αδερφέ όλα στο καιρό τους, το ευρωομόλογο ακόμη δεν χρειάζεται, δανειστείτε.

Τι δεν έχει περάσει αυτή η “γηραιά ήπειρος”! Οικονομικές κρίσεις,  sars, νόσος των πτηνών, ο Covid-19 τώρα, αλλά αν δεν έρθει η συντέλεια της ευρώπης ευρωομόλογο nien. Και μη γελιέστε μόνο όταν η συντέλεια αγγίξει, βαθιά, τις τσέπες των ισχυρών χωρών θα δούμε ευρωομόλογο. Το τραγικό είναι πως κυκλοφορεί η απόψη, τι σου είναι μερικές χιλιάδες νεκροί απο τον Covid-19 και μερικά εκκατομύρια άνεργοι μετά από αυτόν; Υπάρχει το μέλλον, πρέπει να διασφαλίσουμε τα υπόλοιπα εκκατομύρια πολιτών.

Και με την δικαιολογία αυτή το δράμα συνεχίζεται…

ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ισπανία, καθώς υπήρξε νέα άνοδος στον αριθμό των νεκρών στη χώρα.

Σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Υγείας, καταγράφηκαν 757 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 14.555.

Τα νέα κρούσματα της επιδημίας που καταγράφηκαν κατά τις τελευταίες 24 ώρες στην Ισπανία ανέρχονται σε 6.180, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στην χώρα να διαμορφώνεται στα 146.690 κρούσματα.

ΙΤΑΛΙΑ

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 135.586. Οι νεκροί έφτασαν τους 17.127 Παράλληλα, 24.392 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

ΓΑΛΛΙΑ

Η Γαλλία ξεπέρασε την Τρίτη το φράγμα των 10.000 νεκρών από την έναρξη της επιδημίας του νέου κορονοϊού, που «συνεχίζει την εξέλιξή της», ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής Υγείας της χώρας Ζερόμ Σαλμόν. Πρόκειται για μία αύξηση 1.417 θανάτων σε σύγκριση με τον απολογισμό της Δευτέρας: 597 σε νοσοκομεία και 820 σε οίκους ευγηρίας.

 


Σχολιάστε εδώ