Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων από την Κυριακή

Με ενιαίο ωράριο θα λειτουργήσουν από ‪την ερχόμενη Κυριακή‬ λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ.

‪Την ερχόμενη Κυριακή, 12 Απριλίου, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.‬

Σε ό,τι αφορά την επάρκεια αμνοεριφίων για το Πάσχα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ότι ‬λόγω των περιοριστικών μέτρων αναμένεται η ζήτηση να είναι χαμηλότερη φέτος και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν λιγότερες εισαγωγές αλλά η εγχώρια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τη ζήτηση. «Κάθε μέρα παρακολουθούμε την αγορά» υπογράμμισε ο υπουργός.

Σε γενικές γραμμές η αγορά έχει συμπεριφερθεί με κατανόηση και αυτοσυγκράτηση και δεν υπάρχει υπερβολική αισχροκέρδεια, τόνισε με έμφαση ο υπουργός.

Λαϊκές αγορές ‬

Ο  υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα για τα προβλήματα στην αγορά και στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, ανέφερε πως εντός της ημέρας θα εκδοθεί υπουργική απόφαση με την οποία θα διευκολυνθούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών.

Σχολιάστε εδώ