Covid-19: 27 νέα κρούσματα – 53 έχουν φύγει από τη ζωή – 119 θετικοί στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Covid-19: 27 νέα κρούσματα – 53 έχουν φύγει από τη ζωή – 119 θετικοί στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Κατα την ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ανακοινώθηκαν:

27 νεα κρούσματα συν 23 κρούσματα στη Ριτσώνα και 119 θετικά στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος”
91 διασωληνωμένοι
9 πήραν εξιτήριο
53 έχουν φύγει από τη ζωή

Σε καραντίνα η δομή στη Ριτσώνα

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε πως η προσφυγική δομή στη Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες. Το πρώτο κρούσμα, η έγκυος δηλαδή, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα κρούσματα προς το παρόν είναι ασυμπτωματικά.

Ελλιμενισμός για το “Ελευθέριος Βενιζέλος” στο πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα

Στα 119 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στο πλοίο που βρίσκεται αρόδου στα ανοιχτά του Πειραιά ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς. Ο ίδιος τόνισε πως το πλοίο θα ελλιμενιστεί σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά και θα δημιουργηθουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για τους νοσούντες. Όσοι επιβάτες ήταν θετικοί, θα παραμείνουν σε απομόνωση εντός του πλοίου, με την παροχή της σχετικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Επίσης αποφασίστηκε η αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών στο νησί της Μυκόνου έπειτα από καταγραφή κρούσματος κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς.


Σχολιάστε εδώ