«Βόμβα» Κύρτσου: Τα χρήματα φτάνουν έως τον Ιούνιο – Δεν αποκλείω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (video)

«Βόμβα» Κύρτσου: Τα χρήματα φτάνουν έως τον Ιούνιο – Δεν αποκλείω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (video)

«Βόμβα» έριξε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος προέβλεψε ότι τα χρήματα ενίσχυσης από πλευράς κυβέρνησης «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο».

– Κ. Ζαχαριάδης: Αυτό που κινδυνέυουμε να πάθουμε είναι πως όλες οι θυσίες και οι κατακτήσεις του Ελληνικού λαού για μια 10 δεκαετία θα καταρρεύσουν μέσα σε λίγες μονο εβδομάδες…

Όπως αναφέρει το newpost.gr (δείτε ΕΔΩ το video), μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o κ. Κύρτσος εκτίμησε πως η οικονομική ύφεση που προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.
Επιπρόσθετα δήλωσε πως δεν αποκλείει καθόλου να γίνουν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, εκτίμησε ο ευρωβουλευτής.

Στο πάνελ βρίσκόταν και ο κ. Ζαχαριάδης ο οποίος ανέφερε πως η σημερινή πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην τηλε-ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου Αλ. Χαρίτση, μπορεί να είναι μια βάση αντίμετώπισης του μεγάλου προβλήματος που έρχεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη-βόμβα στο «ΠΑΡΟΝ»: 60% κούρεμα στους μισθούς του Δημοσίου

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την καταπολέμηση της πανδημίας και τη στήριξη εργασίας και οικονομίας – (video)


Σχολιάστε εδώ