M. Ιγνατίου: Ο εγκάρδιος φίλος της Μέρκελ έφαγε ασύλληπτο μπάτσο στον Έβρο: Έφυγε άρον-άρον αλλά θα επιστρέψει…

M. Ιγνατίου: Ο εγκάρδιος φίλος της Μέρκελ έφαγε ασύλληπτο μπάτσο στον Έβρο: Έφυγε άρον-άρον αλλά θα επιστρέψει…

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν -ο εγκάρδιος φίλος της Καγκελαρίου Μέρκελ- ηττήθηκε στον Έβρο. Αλλά να μην έχουμε αμφιβολία ότι θα προσπαθήσει ξανά. Υλοποιεί σχέδιο. Δεν του την …έδωσε ένα πρωί και είπε θα στείλω χιλιάδες μετανάστες εναντίον της Ελλάδας και ότι βγει.

Στόχευε να δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας στη χώρα μας, καθώς ανάμεσα στους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και αφρικανικές χώρες, θα έστειλε οπωσδήποτε και τζιχαντιστές. Είναι μία βασική λεπτομέρεια που γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ας μην κάνουμε λάθος. Ηττήθηκε και απέσυρε -προς το παρόν- τον «μεταναστευτικό στρατό» όχι λόγω της έξαρσης του κορωναϊού στη χώρα του, που τούτη η ιστοσελίδα εντόπισε πολύ νωρίς με συνεχή ρεπορτάζ της από το μέτωπο του Έβρου. Έχασε επειδή οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι αρχές ασφαλείας του ελληνικού κράτους έδειξαν απίστευτες ικανότητες στην αντιμετώπιση του εχθρού. Η πιο όμορφη έκπληξη για τον ελληνικό λαό ήταν το αξιόμαχο των γυναικών και των ανδρών των Ε.Δ. Γι’ αυτό και οι πολίτες τους τίμησαν όπως έπρεπε. Και όχι μόνο με το χειροκρότημα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άρθρο στο Hellas Journal


Σχολιάστε εδώ