Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Σούπερ Λίγκα

Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Σούπερ Λίγκα

Προφανώς, όσο ο πλανήτης θα μαστίζεται σκληρά από τον κορονοϊό, δύσκολα, πολύ δύσκολα μπορούμε να μιλάμε και να προγραμματίζουμε για μπάλα.

Και επειδή και η χώρα μας δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση στη γενική πανδημία, έστω κι αν τα κρούσματα στο σύνολο της επικράτειας δεν έχουν αποκτήσει τη μορφή χιονοστιβάδας, όπως σε άλλες, όμορες χώρες, το πλάνο για επανεκκίνηση στη Σούπερ Λίγκα παραμένει σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο. Ωστόσο, επειδή, παρά ταύτα, υφίσταται, θα επιχειρήσουμε να το προσδιορίσουμε στις επόμενες γραμμές, βάσει πάντοτε όσων εκπονούνται και υπό προϋποθέσεις μελλοντικά θα τεθούν σε εφαρμογή.

Πρόθεση των ιθυνόντων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι η επιστροφή στη δράση στις αρχές Μαΐου, με ολοκλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ στις 17 ή 21 Ιουνίου, έστω και με αγώνες χωρίς θεατές αλλά και με παιχνίδια που θα διεξάγονται μεσοβδόμαδα.

Σε εκκρεμότητα επίσης παραμένουν οι ρεβάνς των ημιτελικών κυπέλλου, ενώ το τελευταίο ματς της σεζόν θα είναι ο τελικός της διοργάνωσης, που αν και δεν έχει προγραμματιστεί επισήμως, βούληση είναι να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου. Εννοείται πως όλες αυτές οι αλλαγές δεν πρόκειται να αφήσουν ανεπηρέαστη την επόμενη σεζόν, που αν φυσικά τα πάντα κυλήσουν σύμφωνα με τον εν εξελίξει σχεδιασμό, θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο θα το επαναλάβουμε, ακόμη κι αν γινόμαστε κουραστικοί. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προθέσεις, τα πλάνα και οι σχεδιασμοί για το ποδόσφαιρο προϋποθέτουν μια χώρα που στο μεταξύ θα έχει καθαρίσει από τον ιό, θα έχει βάλει τα οικονομικά της σε τάξη και η ζωή των πολιτών της θα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Διαφορετικά, μιλάμε μόνο για παλάτια χτισμένα στην άμμο, έτοιμα να γκρεμιστούν στο πρώτο ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό κύμα…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ