Στην πόρτα της Εφορίας με μάσκα, γάντια και αντισηπτικά!

Στην πόρτα της Εφορίας με μάσκα, γάντια και αντισηπτικά!

Τα πάνω κάτω έφερε ο κορονοϊός στη λειτουργία των Εφοριών. Οδηγίες προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού στους χώρους λειτουργίας των υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έστειλε ο διοικητής της κ. Γεώργιος Πιτσιλής.

• Καθιερώνεται η εξ αποστάσεως εργασία. Οι προϊστάμενοι θα μεριμνούν για τη συστηματική παρακολούθηση της απόδοσης του υπαλλήλου και την εβδομαδιαία αναφορά προόδου.

• Οι υπάλληλοι κάθε υπηρεσίας κατανέμονται σε τρεις ομάδες, με καθεμία να εργάζεται εκ περιτροπής σε εβδομαδιαία βάση στην υπηρεσία και τις άλλες δύο να εργάζονται εξ αποστάσεως.

• Εάν διαπιστωθεί κρούσμα της νόσου, λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την απολύμανση του χώρου.

• Σε όλα τα καταστήματα των υπηρεσιών ορίζεται υπάλληλος που θα βρίσκεται στην είσοδο της μονάδας για την υποδοχή των συναλλασσομένων, την επιβεβαίωση των προγραμματισμένων συναντήσεων και την ελεγχόμενη αναμονή και είσοδο των επισκεπτών στον χώρο της υπηρεσίας. Ο εν λόγω υπάλληλος θα είναι εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας του (π.χ., μάσκα, γάντια, αντισηπτικά).

• Η εργασία στα καταστήματα των Τελωνείων θα πραγματοποιείται με κλειστές θύρες και με πλήρη αξιοποίηση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο των τελωνείων σε κοινό και εκτελωνιστές.

Τα παραπάνω δίνουν μια γεύση του τρόπου λειτουργίας των Εφοριών και των Τελωνείων από την προπερασμένη Δευτέρα 16 Μαρτίου, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: lifo.gr


Σχολιάστε εδώ