Ένας ταξιτζής στα Τρίκαλα μας έβαλε τα γυαλιά…

Ένας ταξιτζής στα Τρίκαλα μας έβαλε τα γυαλιά…

Ο Αριστοτέλης Κερασοβίτης μας έβαλε τα γυαλιά, μεταφέροντας με το ταξί του, ε­ντελώς δωρεάν, εφόδια σε α­νήμπορους ανθρώπους.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, δίνοντας και τον αριθμό του τηλεφώνου του, αναφέρει: «Όσοι έχετε ή γνωρίζετε ανθρώπους τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τους βοηθήσετε, αναλαμβάνω (λόγω της εργασίας μου) την εξυπηρέτησή τους σε φαρμακευτικό υλικό χωρίς καμία ανταμοιβή. Η προσφορά μου ισχύει μόνο για όσους διαμένουν στην πόλη των Τρικάλων».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κερασοβίτης τονίζει: «Πήρα αυτήν την πρωτοβουλία για να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και κυρίως δεν έχουν κάποιον δικό τους άνθρωπο να τους βοηθήσει, χωρίς καμιά ανταμοιβή, εντελώς δωρεάν. Ξεκίνησα χθες αυτήν την προσπάθεια και μέχρι σήμερα έχω πάει σε σπίτια δύο ηλικιωμένων ζευγαριών, πήρα τα βιβλιάρια υγείας τους και στη συνέχεια πήγα στο φαρμακείο, πήρα τα φάρμακά τους με βάση τις ανάγκες τους και τους τα πήγα στο σπίτι τους. Κυρίως αυτή είναι η βοήθεια που προσφέρω σε ανήμπορους ανθρώπους, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες που δημιουργεί ο κορονοϊός».

Ελπίζουμε να βρει μιμητές γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και ο δρόμος αρκετά μακρύς…

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ