Ε, αφού η Ιερά Σύνοδος έχει άποψη για τον κορονοϊό, καιρός είναι να βγει κι ο Ιατρικός Σύλλογος να πάρει θέση για τη… μετεμψύχωση!

Ε, αφού η Ιερά Σύνοδος έχει άποψη για τον κορονοϊό, καιρός είναι να βγει κι ο Ιατρικός Σύλλογος να πάρει θέση για τη… μετεμψύχωση!

Την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, το Σχίσμα των Εκκλησιών, το αμάρτημα του Αδάμ.

Να βγει κι η ΕΠΟ να καταθέσει τις προτάσεις της για τις στρατιωτικές παρελάσεις, η ΕΥΔΑΠ για το «Big Brother», ο ΣΕΒ για τα καλλιστεία.

Το ότι συγκριτικά με άλλες χώρες έχουμε λιγότερα κρούσματα είναι που έδρασε… αποτελεσματικά ο Κικίλιας; Το λες και σύντομο ανέκδοτο.

Στο εξής, για κάθε πρόβλημα υγείας μην τρέχετε άσκοπα στα νοσοκομεία για εξετάσεις. Πεταχτείτε μέχρι τη διπλανή μητρόπολη για ευχέλαιο ή εξορκισμό.

Είδηση δεν είναι ότι Σκουρλέτης, Μουζάλας, Τόσκας ανέβηκαν στον Έβρο, αλλά ότι πήγαν στη σωστή πλευρά του φράχτη.

Ο Παπαδημούλης είπε ότι για τον κορονοϊό στην Ελλάδα φταίνε οι πλούσιοι, ο Πολάκης οι χριστιανοί, ο Κραουνάκης οι σκοτεινές δυνάμεις. Και μόνο για τα UFO δεν είπαν κάτι. Ακόμη.

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά κάνει και το «Πράττω» του Κοτζιά. Που ο Μητσοτάκης δεν παραδίδεται οικειοθελώς στον Ερντογάν;

Καλή ώρα εκείνος στον Ζάεφ… ανοιχτά των Πρεσπών.

Αν ήταν έτσι πάντως, για την κρίση χολής θα τρέχαμε σε αρχιμανδρίτη και για τη σωτηρία της ψυχής σε τορναδόρο.

Μεταξύ μας, τι έχει να φοβηθεί η χώρα από τον κορονοϊό, όταν έχει επιβιώσει από… Πολάκη υπουργό. Και Νοτοπούλου. Και Τασία.

Για παραβίαση των… ελληνικών χωρικών υδάτων καταγγέλλει την Ελλάδα ο Ερντογάν. Για καλοκαίρι στη Σαντορίνη θα ζητάμε βίζα από το τελωνείο του Κουσάντασι.

Υπέρ των κλειστών συνόρων, κατά του Ερντογάν ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία – δύο δημοσκοπήσεις ακόμη και βλέπω τον Τσίπρα με σημαιάκι στις παρελάσεις.

Συμπτωματικό πρέπει να είναι ότι ο Μαρινάκης παρουσίασε κορονοϊό αμέσως μετά την εμφάνιση του Τσίπρα στο Mega. (Νύχτα χωρίς φεγγάρι έκανε βου­ντού η Αχτσιόγλου…)

Αν αναλάβει την εξουσία ο Βαρουφάκης θα ανοίξει, λέει, τα σύνορα σε όλους τους πρόσφυγες. Νωρίτερα θα έχουν φύγει… κατά κύματα όλοι οι Έλληνες.

Έξι στους δέκα δεν θέλουν κλειστά κέντρα για πρόσφυγες στην περιοχή τους. Δεν έχουν αντίρρηση να είναι… απέναντι. Παραδίπλα. Στην πιο κάτω γειτονιά.

Γκαντεμιά! Απαγόρευσε ο Τραμπ τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη, πάνω που ο Τσακαλώτος είχε κλείσει blind date με τη Σκ. Γιόχανσον.

Έχεις και την Ντόρα που νομίζει ότι το πρόβλημα της χώρας στα ελληνοτουρκικά είναι στα social media. Νικάμε στον Έβρο, αλλά χάνουμε στο Facebook.

Αντιπρύτανης του ΑΠΘ ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό υπάρχει, αλλά το κρύβουν. Η CIA, το FBI, η Disneyland.

Ναρκοπέδια στον Έβρο για τους πρόσφυγες προτείνει ο Βελόπουλος. Κι όσοι καταφέρνουν και περνάνε; Φάλαγγα, ηλεκτρική καρέκλα ή στον… φούρνο;

Ο Τσίπρας είναι υπέρ των κλειστών συνόρων και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κατά. Αναλογικά, πολύ καλύτερο συντονισμό έχουν στο «Τσίρκο του Ήλιου».

Ως ύποπτη κλήθηκε να καταθέσει η… αδιάφθορη εισαγγελέας Τουλουπάκη. «Καλώς την πέρδικα…», που λένε και στο χωριό του Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με έρευνα, το 10% των Έλλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφάκη. Παραδόξως δεν έχουν συλληφθεί, ούτε καν… νοσηλεύονται!

Με τις τόσες κωλοτούμπες του Τσίπρα τελευταία, αγαπημένο σπορ στο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει η ρυθμική γυμναστική. Και χό­μπι το κλασικό μπαλέτο.

Με όλο αυτόν τον χαμό με Ερντογάν, κορονοϊό, θα πάει φυλακή ο Παπαγγελόπουλος και δεν θα το πάρει είδηση κανείς.

Στο Ιράν 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καθώς για να θεραπευτούν από τον κορονοϊό ήπιαν νοθευμένο αλκοόλ. Και δεν ήταν καν από… μοχίτο!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ