Ολ. Κεφαλογιάννη: “Αυτό που προέχει είναι η μεγάλη εθνική πρόκληση, να υπερασπιστούμε τα δίκαια της Πατρίδας μας” 

Ολ. Κεφαλογιάννη: “Αυτό που προέχει είναι η μεγάλη εθνική πρόκληση, να υπερασπιστούμε τα δίκαια της Πατρίδας μας” 

“Αυτό που προέχει είναι η μεγάλη εθνική πρόκληση, να υπερασπιστούμε τα δίκαια της Πατρίδας μας” τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη, προσθέτοντας πως χρειάζεται να υπάρξει μια εθνική γραμμή. Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, η Βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας είπε πως με χαρά άκουσε τον κ. Τσίπρα να κάνει πέρα τις ακραίες φωνές στο κόμμα του, ενώ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κληρονόμησε μια Ελλάδα με σφραγισμένα τα βόρεια σύνορά της, είπε πως σήμερα για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση έφερε τους Ευρωπαίους προ των ευθυνών τους φέρνοντάς τους στα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ευρώπης.

“Σταθήκαμε και στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, φυλάμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, δείξαμε αντανακλαστικά, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, κάναμε τους Έλληνες να αισθανθούν ασφαλείς” είπε η κα Κεφαλογιάννη τονίζοντας πως το πιο σημαντικό μήνυμα προς τον Ερντογάν είναι να υπάρξει μία ενιαία γραμμή, ένα ενιαίο μέτωπο.

Σε ότι αφορά στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πρώην Υπουργός είπε πως με χαρά είδε τον κ. Τσίπρα στην προχθεσινή του συνέντευξη, να κάνει πέρα τις ακραίες φωνές του κόμματος του και να συντάσσεται με την εθνική γραμμή.

Σχολιάζοντας τα επεισόδια ακραίων κύκλων στα νησιά κατά των μεταναστών η κα Κεφαλογιάννη είπε ότι οτιδήποτε ξεπερνάει το νόμο είναι καταδικαστέο και το κράτος δικαίου υπάρχει προσθέτοντας ότι θα πρέπει να υπερασπίζεται το νόμο και την τάξη. “Εμείς δεν βάζουμε ιδεολογικά φίλτρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην επίθεση στο σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη η κα Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε «τραγικά φαινόμενα» τους βανδαλισμούς δημοσίων χώρων προσθέτοντας πως είναι απόλυτα καταδικαστέοι. «Η βία πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις», είπε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση πρεσβεύει το δόγμα «νόμος και τάξη».


Σχολιάστε εδώ