Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δεν έκανα υποχωρήσεις…

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δεν έκανα υποχωρήσεις…

«Έχω μεγάλες φοβίες. Ο χρόνος είναι μία απ’ αυτές. Σκέφτομαι τι έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό και καλό. Πηγαίνω πίσω και βλέπω πόσο έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια μπορώ να πω ότι έχω και μια αγωνία για τη στιγμή που περνάει και χάνεται. Μετά, σκέφτομαι τις τρομερές εμπειρίες, τις μοναδικές συναντήσεις όλα αυτά τα χρόνια, τις συνεργασίες, τους φίλους που έχω κερδίσει.

Η μισή μου ζωή είναι η μουσική και η άλλη μισή η οικογένειά μου. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος. Επίσης, είχα την ευτυχία να με υποδεχθούν πολύ καλά οι συνάδελφοί μου από τα πρώτα μου κιόλας βήματα, αισθάνθηκα να πέφτω στα μαλακά. Το τονίζω, γιατί ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται πολλά. Ότι για να διαπρέψεις θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Εγώ δεν χρειάστηκε να υποχωρήσω πουθενά».
«Όταν ανεβείς στη σκηνή με τους μουσικούς σου, με τους οποίους έχεις συμφωνήσει πώς θα είναι τα τραγούδια σου –κι εγώ είμαι τυχερή γιατί έχω φτιάξει μια μπάντα με την οποία είμαι ευτυχισμένη– είναι σαν την πρώτη φορά. Η μαγεία της σκηνής και της επικοινωνίας είναι πάντα εκεί. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το άγχος.

Γιατί το ραντεβού που δίνεις κάθε φορά πρέπει να πετύχει».

Υπογραφή: Ελευθερία Αρβανιτάκη, τραγουδίστρια

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ