Ψήφο εμπιστοσύνης…

Ψήφο εμπιστοσύνης…

…στην ελληνική οικονομία συνολικά αποτελεί η απόφαση του Ομίλου ΕΛΠΕ να προχωρήσει στη δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην Κοζάνη, συνολικής ισχύος 204 MW, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γιάννης Παπαθανασίου.

Και όπως τόνισε, η «εμβληματική» αυτή επένδυση καταδεικνύει ότι οι πρωτοβουλίες που ελήφθησαν πρόσφατα στη χώρα μας για τη διευκόλυνση της «πράσινης» ενέργειας –και οι οποίες συνεχίζονται– αρχίζουν ήδη να αποδίδουν καρπούς. «Υλοποιούμε με προσήλωση –ως νέα Διοίκηση– τον ενεργειακό και ψηφιακό μετασχηματισμό, σε όλες τις εγκαταστάσεις και δραστηριότητές μας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με συνεχείς επενδύσεις, έγκαιρο προγραμματισμό, ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό, σαφείς στόχους και αποτελεσματικές δράσεις, θα συνεχίσει να συμβάλλει καθοριστικά στο εθνικό εγχείρημα για Βιώσιμη Ανάπτυξη. Παράλληλα, ως κορυφαίος ενεργειακός Όμιλος της χώρας, θα διεκδικήσει τον ρόλο που της αναλογεί στις μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου», κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ