Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για το Προσφυγικό, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν κι άλλοι

Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για το Προσφυγικό, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν κι άλλοι

Μουζάλας, Χριστοδουλοπούλου, Βίτσας, Κουμουτσάκος, Μηταράκης… Τυχαίο θα είναι που οι κυβερνήσεις βάζουν υπουργούς στο Μεταναστευτικό τους πιο… άσχετους! .

Τις επτά στρατηγικές της κυβέρνησης για το Μεταναστευτικό παρουσίασε ο Μηταράκης. Κάτι σαν τα επτά θαύματα του κόσμου (…ή τις επτά πληγές του Φαραώ).

Μέχρι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ για να διαμαρτυρηθεί για τους κουκουλοφόρους μάρτυρες της Novartis. Καλά, τόσο πολύ φοβούνται;

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κρύψει τίποτα. Υπερασπίζεται μόνο τον νόμο», εξήγησε ο Τζανακόπουλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τον νόμο; Το λες και σύ­ντομο ανέκδοτο.

Φοβάται για τη ζωή του, λέει ο Παπαγγελόπουλος. Καλά, τι μπορεί να πάθει με ένα-δύο γιαούρτια. Άντε τρία. Έστω με το κεσεδάκι. Το πήλινο.

«Εμείς δεν κάναμε μεγάλα λάθη», είπε ο πρωτοξάδελφος του Τσίπρα, Γιώργος. Σωστά. Το «ξεπούλημα» της Μακεδονίας ήταν τροχαίο με θαλάσσιο ποδήλατο.

Ευτυχώς ο Τσίπρας προειδοποίησε εγκαίρως ότι σκοπεύει να διεκδικήσει εκ νέου την εξουσία. Να ’χουν χρόνο, όσοι θέλουν, να φύγουν πρόσφυγες για να… γλιτώσουν.

Το τρίτο Μνημόνιο μια καθημερινή μέρα στο Μετρό, το κλείσιμο των τραπεζών μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Ο Τσίπρας υπέγραψε τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο, εξόντωσε τη μεσαία τάξη, υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, αλλά πανηγυρίζει ότι έσωσε τη χώρα. Λέει πουθενά η Ιστορία…

…ότι ο καπετάνιος του «Τιτανικού» έκανε beach party για να γιορτάσει που γλίτωσαν μερικοί από το ναυάγιο;

Είδηση: Ο Γιωργάκης έπεσε από την καρέκλα ενώ καθόταν. Τελικά, κακώς νομίζαμε ότι… κοιμάται (μόνο) όρθιος.

«Είμαι συνηθισμένος στις ηλεκτρικές καρέκλες», εξήγησε. Στο μεταξύ, είχε πέσει από μια πολυθρόνα που η Βουλή είχε ψωνίσει από τα Praktiker.

Συμπτωματικά, υπέρ της προσφυγής στη Χάγη είναι πάνω – κάτω οι ίδιοι που ήταν και υπέρ του καταστροφικού Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. Τον έχουν στο αίμα τους τον συμβιβασμό.

Την επόμενη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την εξουσία θα διορίσει 3.000 – 4.000 δικαστικούς, προαναγγέλλει ο Πολάκης. Τις συλλήψεις θα τις κάνει ο ίδιος ή θα αφήσει τη… δουλειά στον Ραγκούση;

«Εγώ δεν νιώθω ότι απειλούμαι από την Τουρκία», δήλωσε η Ντόρα. Σε… απευθείας σύνδεση με το νέο sushi restaurant στο Ψυχικό.

Σου λέει, μέχρι να κάνουν απόβαση στη Σέριφο, να ανέβουν στο Σούνιο και να πλησιάσουν τη βίλα στη Γλυφάδα, θα ’χει προλάβει να φύγει Ιταλία.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Τσίπρας «ανακάλυψε» ότι για την πυρκαγιά στο Μάτι φταίει η ΝΔ κι οι «σκοτεινές δυνάμεις». Στην πε­νταετία βλέπω να καταγγέλλει τους… εξωγήινους.

Ξεκαθαρίζει η Φώφη ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει κομπάρσος του δικομματισμού. Το πολύ πολύ… τρίτος βοηθός σκηνοθέτη.

«Υπερβολικά πατριώτη» αποκάλεσε τον Τσίπρα ο Τσαβούσογλου. Σε ανταπόδοση εμείς να πούμε «σπουδαίο στρατάρχη» τον Δράμαλη.

Αν το ΣτΕ απορρίψει την προσφυγή της για την Επιτροπή Ανταγωνισμού η Β. Θάνου θα ξεκινήσει ανένδοτο. Δηλαδή; Θα κόψει το αβοκάντο από το breakfast; Τα ψώνια από τα Hondos Center;

Φωνάζουν από την κυβέρνηση ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαμε απεργίες. Μα, τότε οι συνδικαλιστές είχαν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν. Πετούσαν χαρταετό στου Φιλοπάππου…

Ιστορικά, πάντως, ο μόνος που προσπάθησε να ελέγξει τους… αρμούς της εξουσίας ήταν ο Γ. Παπαδόπουλος. Με τις… γνωστές διαδικασίες.

Έρευνα έδειξε ότι άνδρες που είχαν πάνω από δέκα ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους κινδυνεύουν με καρκίνο. Αν ήταν έτσι θα είχαμε πεθάνει από τα… 25!

Η κλιματική αλλαγή δυσκολεύει τις απογειώσεις των αεροσκαφών. Όπου να ’ναι, τα δελτία καιρού θα εκδίδονται από τη NASA.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ