Σινεμά… ή Nova

Σινεμά… ή Nova

Επένδυση στον κινηματογράφο από τη Nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα ενοποιεί και προγραμματίζει το πλούσιο περιεχόμενό της από τον κόσμο του σινεμά και της τηλεόρασης σε τέσσερις βασικούς άξονες:

Τα βραβεία, τα blockbusters, τις σειρές και τα αφιερώματα. Ο ανταγωνισμός τόσο με την Cosmote TV, όσο και με το Netflix είναι σκληρός και με αθέμιτους όρους για τις εταιρείες που έχουν έδρα στην Ελλάδα.

Στο μενού του σινεμά περιλαμβάνονται μερικές από τις ταινίες που πήραν φέτος τα μεγάλα βραβεία, όπως «Once Upon a Time in Hollywood», «Joker», «1917», «Judy», «Missing Link», «Pain and Glory», που θα προβληθούν εντός της χρονιάς στα κανάλια της Nova. Παράλληλα συνεχίζεται η προβολή των πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες είναι διαθέσιμες και στο Nova On Demand. Μεταξύ αυτών όλες oi σειρές της HBO που έχουν νέους κύκλους, όπως o τρίτος κύκλος του «Westworld». Επίσης αναμένεται η προβολή των νέων κύκλων των σειρών «The Ηandmaid’s Tale», «Condor», «Good Doctor», «Absentia», «NCIS» και «LA’s Finest».

typologies.gr


Σχολιάστε εδώ