«Βρισκόμαστε μακριά από τη Χάγη», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος… Α, μπα, ένα θερμό επεισόδιο και… τρεις ώρες με το αεροπλάνο!

«Βρισκόμαστε μακριά από τη Χάγη», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος… Α, μπα, ένα θερμό επεισόδιο και… τρεις ώρες με το αεροπλάνο!

Τα έξοδα για τα πηγαινέλα, βενζίνες, εισιτήρια, φωτοτυπίες κ.ά., θα τα πληρώσουν ευχαρίστως Ντόρα, Ντόκος και λοιποί… αγωνιστές της εθνικής αντίστασης.

Ο Ερντογάν διεκδικεί το μισό Αιγαίο κι ο Μητσοτάκης εισηγείται μέτρα αποκλιμάκωσης της έντασης. Θα ‘χουν φτάσει οι Τούρκοι στο Σούνιο και θα προτείνει… τουρνουά σκάκι.

Με βάση τη Συνθήκη της Λωζάννης τα Ίμια είναι ελληνικά, σύμφωνα με τον Σημίτη ενδεχομένως, ίσως, κατά τον Μητσοτάκη… βλέποντας και κάνοντας.

Προειδοποιεί ο υπουργός Άμυνας ότι την επόμενη φορά που τουρκικό σκάφος θα μπει στα χωρικά μας ύδατα θα αντιδράσουμε. Με μαζικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου της… Μάλτας!

Διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι τα έργα για τα κλειστά κέντρα για τους πρόσφυγες θα ξεκινήσουν άμεσα. Ελπίζω πιο… ά­μεσα από αυτά στο Ελληνικό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έγραψαν κείμενο με 33.129 λέξεις για να εξηγήσουν γιατί έχασαν τις εκλογές. Ενώ αρκούσαν τρεις μόνο λέξεις: Τα κάναμε μούσκεμα!

Πιλοτικά θα τοποθετηθούν τα πλωτά φράγματα για τους πρόσφυγες. Αν δεν πετύχει θα τα βγάλουμε και στη θέση τους και θα… φυτέψουμε φοίνικες.

Τι ψάχνουμε τώρα; Εδώ στο ΚΙΝΑΛ πιστεύουν ότι παίζουν ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Τις πολιτικές ή αυτές στο «Big Brother»;

Ο Κατρούγκαλος πήγε να παίξει badminton με κουστούμι και γραβάτα. Αν πάει για ψαροντούφεκο θα φοράει κολάν για μπαλέτο;

Κατά τον Κουρουμπλή οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ήρθαν στην Ελλάδα ως… λαθρομετανάστες! Επίσης, η καταστροφή της Σμύρνης ήταν beach party.

Αν η κυβέρνηση έχει την ίδια επιτυχία στα εθνικά θέματα όση και στο Μεταναστευτικό, δεν χρειάζεται να πάμε καν στη Χάγη. Συμφέρει περισσότερο να παραδοθούμε από μόνοι μας!

Αν κρίνω από όσα είπε ο Γιούνκερ στον ΣΚΑΪ, από τύχη το 2015 δεν πέσαμε στα βράχια. Ή που δεν ήξερε… καλό σημάδι ο Τσίπρας.

Έχει δίκιο η Γεροβασίλη. Ότι ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν αδιαφανής συνιστά συκοφαντία. (Ότι δεν ήταν αδιαφανής είναι σύντομο ανέκδοτο.)

«Είμαστε ρυθμιστές, θέλουμε να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές», δηλώνει η Φώφη. Αλλά… Απόκριες έχουμε, οπότε όλα δικαιολογούνται. Όλα, μα όλα.

Σιγά μη δεχτεί ο Τσίπρας εντολές από Σκουρλέτη, Τσακαλώτο, Φίλη κ.ά. Να ‘ταν από τον Πάιατ να το σκεφτεί. (Αφού πρώτα υποκύψει…)

Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και υπέρ του λιγνίτη που μολύνει το περιβάλλον; Και με τον… Τραμπ και με τον Τσε Γκεβάρα! Και με την Πάολα και με την Μποφίλιου.

Σύμφωνα με τη Φώφη, το 2020 είναι μια… «κρίσιμη χρονιά» για τα εθνικά μας θέματα. Επίσης, ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας και ο Στ. Γονίδης λαϊκός τραγουδιστής.

Γράφει η γαλλική «Figaro» ότι ο Μητσοτάκης σχεδιάζει τον επαναπατρισμό 500.000 ελλήνων επιστημόνων που έφυγαν στην κρίση. Τους επιστήμονες τους ρώτησε αν θέλουν να επιστρέψουν;

Στα 2,4 τρισ. αποτιμά την αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας ο Βελόπουλος. Δικηγόρος, τηλεπωλητής, βοτανολόγος τώρα και γεωλόγος-μεταλλειολόγος. Με το καλό και σεισμολόγος.

(Στη NASA ψάχνουν ακόμη για κλητήρα-αστροναύτη…)

Βαρουφάκης: «Το ΜέΡΑ25 είναι μια νέα Φιλική Εταιρεία»! Με Κλ. Γρηγοριάδη, Κρ. Αρσένη και λοιπά σαΐνια, περισσότερο λούνα παρκ θυμίζει.

Διευκρινίστηκε αρμοδίως ότι ο μικροτραυματισμός του Κατρούγκαλου δεν ήταν από την μπιρίμπα.

Φωνάζουν διάφοροι γιατί στο σήμα για το «Ελλάδα 2021» η Γιάννα έβαλε διάφορα… άσχετα. Να λέμε πάλι καλά που δεν έβαλε το λογότυπο του Armani ή του Versace!

Απορία: Ο Κουρουμπλής γίνεται καταγέλαστος βάσει σχεδίου ή του προκύπτει… χύδην κι αυθορμήτως;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ