Με συνταγή Καρέρα και… Αλμπάνη – Τι έγινε στους άλλους αγώνες

Με συνταγή Καρέρα και… Αλμπάνη – Τι έγινε στους άλλους αγώνες

Η Ένωση με γκολ του Χρήστου Αλμπάνη στο 5ο λεπτό και αμυντικό τείχος έφυγε νικήτρια από το Κλεάνθης Βικελίδης επικρατώντας του Άρη με 1-0.

Η ΑΕΚ πήρε ένα γρήγορο γκολ και στην συνέχεια διαχειρίστηκε εξαιρετικά το ματς χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα.
Και στη επανάληψη όταν ο Μάσιμο Καρέρα πέρασε και τον Οικονόμου σαν τρίτο στόπερ και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη. Σε 11 ματς με τον Ιταλό κόουτς η ΑΕΚ έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ και αυτό είναι το κλειδί των επιτυχιών της.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ της ΑΕΛ

Ο Άρης από την άλλη που γνώρισε την πρώτη ήττα στο Βικελίδης με τον Ένινγκ στον πάγκο,  είχε την κατοχή, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.
Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που βρήκε γκολ με το καλημέρα. Ο Άρης είχε κερδίσει πλάγιο ψηλά, έγινε λάθος όμως, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν κι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα. Ο ταχύτατος Αλμπάνης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κουέστα για το 0-1, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Τα υπολοιπα παιχνίδια

ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα 3-1 τον προτελευταίο Παναιτωλικό, επέστρεψε στις νίκες στη Super League 1 κι εξασφάλισε μαθηματικά τα πλέι οφ.

Έχει πάρει από το χέρι τον Αστέρα Τρίπολης και τον οδηγεί στα πλέι οφ ο Μίλος Ντέλετιτς! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε το δεύτερο τέρμα του σε τρία ματς με τον Αστέρα και έδωσε στους Αρκάδες ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά μέσα στον Βόλο με 1-0.

Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι οι… χαμένοι της υπόθεσης, αφού άφησαν δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια για είσοδο στην εξάδα.

Με πληροφορίες από novasports, sport-fm


Σχολιάστε εδώ