Βόμβα από τον Γιάννο Χαραλαμπίδη: “Η Τουρκία απελευθερώνει τζιχαντιστές και απαγάγει φοιτητές” (video)

Βόμβα από τον Γιάννο Χαραλαμπίδη: “Η Τουρκία απελευθερώνει τζιχαντιστές και απαγάγει φοιτητές” (video)

Ετοιμάζει επικοισμό με τούρκους πολίτες στη βόρεια Συρία ο Ερντογάν – Εκτόπισε πάνω απο 600 χιλιάδες κατοίκους!

Βόμβα από τον Γιάννο Χαλαμπίδη στην εκπομπή ” Επι του Πιεστηρίου” σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάκη Κουρή και τον Γιώργο Σιαδήμα αποκάλυψε πως η “Η Τουρκία απελευθερώνει τζιχαντιστές και απαγάγει φοιτητές”…

Οι περιοχές της βορειοανατολικής Συρίας μετατρέπονται σε πραγματική κόλαση.


Αντί να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στη Συρία, η Τουρκία ανάγκασε άλλες 290 χιλιάδες να φύγουν από τα σπίτια τους


Ενώ οι μάχες συνεχίζονται στην πόλη Idlib (Ιντλίπ) της Συρίας, ομάδα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ην. Εθνών, που είναι επιφορτισμένη με την καταγραφή όσων συμβαίνουν στην περιοχή, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο σύνταξης έκθεσης, που αφορά στις απαγωγές προσώπων από τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν τη στήριξη του τουρκικού στρατού αναφέρει ο Γιάννος Χαραλαμπίδης.

Οι απαγωγές

Με άρθρο του στην εφημερίδα “η σημερινή” αναφέρει πως η Άγκυρα έχει επιδοθεί σ’ έναν διπλωματικό αγώνα πιέσεων για την ακύρωση της σχετικής έκθεσης.


Διπλωματικός αγώνας από την Άγκυρα για την ακύρωση έκθεσης για τα κατορθώματα του στρατού της στη Συρία


Έχουμε στην κατοχή μας στοιχεία από τους συντάκτες της έκθεσης, που αναφέρουν ότι το κείμενό της είναι σχεδόν έτοιμο αλλά συνεχίζεται η συλλογή πληροφοριών για τους απαχθέντες, που φθάνουν ως και τους 700, νέους ανθρώπους, και μάλιστα φοιτητές αναφέρει ο Δρ των Διεθνών Σχέσεων και προσθέτει. Οι απαχθέντες προέρχονται κυρίως από το Idlib University και το Sham International University στην Azaz. Κάποιοι άλλοι έχουν απαχθεί από τους δρόμους της πόλης Saraqeb, η οποία βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την Idlib και η οποία την περασμένη Τετάρτη τέθηκε υπό τον έλεγχο του Συριακού Στρατού. Άλλοι έχουν απαχθεί από την πόλη Idlib σημειώνει ο Γιάννος Χαραλαμπίδης.


Πώς σπάει ο μύθος για το άρθρο 51 και την αυτοάμυνα της Άγκυρας


Στρατόπεδα συγκέντρωσης

O Γιάννος Χαραλαμπίδης τονίζει πως υπάρχουν  πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάποιοι από τους απαχθέντες βρίσκονται σε αποθήκες σιτηρών στο Saraqeb και κάποιοι άλλοι στις φυλακές Alokab της πόλης Idlib. Οι απαχθέντες μεταφέρονται και σε άλλα στρατόπεδα με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού. Εκεί αρχίζει η πλύση εγκεφάλου, οι εκτελέσεις, η παροχή ουσιών και η εν συνεχεία αποστολή τους σε επιχειρήσεις αυτοκτονίας. Σήμερα ο κύριος στόχος είναι ο ακριβής εντοπισμός ενός εκάστου και η απελευθέρωσή τους το συντομότερο. Προτού, όπως τονίζεται, να είναι αργά.

Παράλληλα διπλωματικές πηγές αναφέρουν: «Οι Τούρκοι θεωρούν ως τρομοκράτες τους Κούρδους της Συρίας και χρησιμοποιούν τα υπολείμματα των τρομοκρατών του ISIS και της Αλ Kάιντα εναντίον των κουρδικών και συριακών πληθυσμών στην πόλη Idlib και αλλού». Και προσθέτουν: «Έτσι θέλουν να εμφανίζονται ότι έχουν άλλοθι και ότι μάχονται γενικά εναντίον της τρομοκρατίας και της ασφάλειας των τουρκικών συνόρων, επικαλούμενοι το άρθρο 51 της Χάρτας των Ην. Εθνών» καταλήγει.


Σχολιάστε εδώ