Με καθυστέρηση οκτώ μηνών ανακάλυψαν στην κυβέρνηση ότι υπάρχουν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες…

Με καθυστέρηση οκτώ μηνών ανακάλυψαν στην κυβέρνηση ότι υπάρχουν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες…

…Σκεφτείτε το σοκ που θα πάθουν όταν μάθουν ότι υπάρχουν και πρόσφυγες. Δουλέμποροι, διακινητές, βάρκες και σωσίβια!

Διαβάζω ότι φέτος δεν γιορτάσαμε την επέτειο των Ιμίων για να μη θυμώσει ο Ερντογάν. Βλέπω οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου να γίνονται στο φουαγιέ του «Χίλτον».

Αρχίζει πάντως οσονούπω ο διάλογος με την Τουρκία για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Στο εξής, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή θα κάνουμε πόλεμο.

Τρίτη – Πέμπτη θα βρισκόμαστε να λέμε ανέκδοτα για την… ΑΟΖ και το Καστελλόριζο! Σαββατοκύριακο ρεπό, να κάνει yoga ο Κυριάκος, pilates ο Δένδιας!

Θα φτάσουν κάποια στιγμή τα τουρκικά αντιτορπιλικά στη Σέριφο κι από την κυβέρνηση θα λένε «σιγά την πρόκληση». Αν τολμούν, ας ανέβουν Κολωνάκι!

Επί ΣΥΡΙΖΑ τιμούσαμε την επέτειο των Ιμίων ανοιχτά της… Τήνου. Επί ΝΔ σε κλειστό κύκλο, σε all day cafe στο Σύνταγμα.

Θέμα «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο θέτει ξανά ο –κατά τον Δένδια– «ανοιχτόκαρδος ανατολίτης»
Ερ­ντογάν.

Όχι, δεν είναι στραβός ο γιαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε. Είναι κι ο λοστρόμος vegan.

Η Ελλάδα μπορεί να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια ανά πάσα στιγμή, τονίζει ο υπουργός Άμυνας. Μένει μόνο να αποφασίσει το πότε, το εφόσον κι αν είναι εντελώς απαραίτητο.

Σπάει ο πάγος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις: Εμείς στέλνουμε συλλυπητήρια για την αεροπορική τραγωδία και ο Ερντογάν μας στέλνει για τα… Ίμια.

Όσοι είναι υπέρ της συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων με την Τουρκία, πώς ακριβώς το σκέφτονται; Πριν ή αφού… μοιράσουμε τα νησιά του Αιγαίου;

Εβδομαδιαία δρομολόγια επιστροφής προσφύγων στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Μηταράκης. Aller retour θα είναι ή one way ticket;

Σύμφωνα με τον Τσίπρα, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η ΝΔ. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 12 – 18 μονάδες.

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών θα έχει; Φοιτητικό; Μειωμένο για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους; Bonus μίλια για τους τακτικούς πελάτες;

Το ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισε τη ρύθμιση για τον έλεγχο των ΜΚΟ διότι προβλέπει ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Στην προηγούμενη ζωή του ο Κεγκέρογλου ήταν μέντιουμ – αστρολόγος.

Τυχαίο θα ’ναι πάντως ότι έχουμε αναταραχή στα κέντρα προσφύγων πάνω που ξεκινάει ο έλεγχος στις ΜΚΟ. Και όχι ότι έχει ανάδρομο Ερμή ο… Σόρος.

«Η κατάσταση της χώρας διαρκώς χειροτερεύει», δήλωσε ο Αλ. Χαρίτσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην το άκουσε η χώρα και… χειροτερεύσει η κατάστασή της!

Έτοιμος δηλώνει ο Γ. Καρατζαφέρης να πάει κριτική επιτροπή σε ριάλιτι. Για το καλύτερο ΚΑΠΗ της χώρας;

Κι άλλο ανέκδοτο: Καμένος και Μπαλτάκος συζητάνε σοβαρά (;) την ί­δρυση κόμματος. Επειδή διέπρεψαν με τα προηγούμενα που είχαν, λένε να το επαναλάβουν.

Βέβαιος δηλώνει ο Κ. Χατζηδάκης ότι αν πάμε κόντρα στην Τουρκία θα νικήσουμε. Στο τάβλι ή στο sudoku;

Ευτυχώς που ο Ερ­ντογάν είναι «ανοιχτόκαρδος ανατολίτης» και διεκδικεί μόνο το μισό Αιγαίο. Αν ήταν οθωμανός ασιάτης θα… έφτανε μέχρι την Πρέβεζα.

Συγγνώμη, αλλά πιστεύει κανείς ότι με Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισανίδη, Κούγια κ.λπ. μπορεί να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο; Πιο πιθανό είναι να κυβερνήσει κάποια στιγμή το ΚΚΕ.

Να κερδίσει το «Your Face Sounds Familiar» ο Μηταράκης. Να γίνει σοβαρός πολιτικός ο Βαρουφάκης.

Το ότι στο Κίνημα που ίδρυσε κάποτε ο Ανδρ. Παπανδρέου προεδρεύει τώρα η Φώφη, το λες και… εκδίκηση της Ιστορίας!

Στη Λέσβο ο Πολάκης πήγε το πρωί στη Μόρια κι έπαθε σοκ. Το βράδυ πήγε στα μπουζούκια κι έπαθε… Καζαντζίδη!

Οι αρμόδιες αρχές ψάχνουν να βρουν πώς έφτασε στην Ελλάδα η αφρικανική πανώλη των χοίρων. Με τα πόδια από τον Έβρο ή με βάρκα από τη Σάμο.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ