ΜΙΚΡΟI ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΙΚΡΟI ΝΙΚΗΤΕΣ

Συγγραφέας
Elisenda Roca
Εικονογράφηση
Cristina Losantos


Μια νέα υπέροχη σειρά για τους μικρούς αναγνώστες που θα τους βοηθήσει να έχουν πάντα θετική σκέψη και να γίνουν νικητές στη ζωή τους!

Για παιδιά ηλικίας από 3 ετών



ΜΙΚΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 1
Κλείνω το κινητό! 

Μια ιστορία για την εξάρτηση από τα κινητά

Με τους φίλους μας περνάμε ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές. Έτσι κάνει κι ο Λουκάς με την παρέα του… Ώσπου αποκτά ως δώρο γενεθλίων ένα κινητό τηλέφωνο και από τότε όλα αλλάζουν! Μαθαίνοντας την αξία της αρμονικής συνύπαρξης και με θετική σκέψη, ο Λουκάς καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι με τους φίλους του είναι πιο σημαντικό από την ενασχόληση με το κινητό.

ISBN: 9789606213861
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00658


ΜΙΚΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 2
Γεια σας, ευχαριστώ, αντίο! 

Μια ιστορία για την ευγενική συμπεριφορά

Μερικές φορές ξεχνάμε να μιλήσουμε, να πούμε «γεια» ή «ευχαριστώ». Ο Παύλος και η Ρίτα δεν συνηθίζουν να χαιρετούν τον κόσμο που συναντούν. Κι έτσι, τώρα είναι… αόρατοι! Με οδηγό τη θετική σκέψη, η Ρίτα και ο Παύλος μαθαίνουν να χαιρετούν και να συμπεριφέρονται ευγενικά!

ISBN: 9789606213878
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00659


ΜΙΚΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 3
Δεν είμαστε τα 3 γουρουνάκια! 

Μια ιστορία για την καθαριότητα και την υγιεινή 

Ένας λεκές στο ρούχο ή λίγη σοκολάτα γύρω από τα χείλη μας μπορεί στην αρχή να φαίνονται αστεία. Τι συμβαίνει, όμως, όταν αυτές οι «βρόμικες» συνήθειες συνεχίζονται; Τα τρία αδελφάκια θα το μάθουν μέσα από μια… δοκιμασία! Μέσα από τη θετική σκέψη, τα τρία αδελφάκια καταφέρνουν να διώξουν μια για πάντα τις «βρόμικες» συνήθειές τους και να γίνουν φίλοι με την καθαριότητα και την υγιεινή!

ISBN: 9789606213885
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00660


ΜΙΚΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ 4
Αντίο, εφιάλτες! 

Μια ιστορία για τους φόβους της νύχτας

Το σκοτάδι μπορεί, πολλές φορές, να μας τρομάζει και να μας κάνει να βλέπουμε εφιάλτες! Ίσως, όμως, να είναι και… διασκεδαστικό! Ο Πέτρος, που φοβόταν κι εκείνος πολύ, καταφέρνει να ξεπεράσει τον φόβο του και να γίνει ατρόμητος! Με τη βοήθεια της οικογένειάς του και με θετική σκέψη, ο Πέτρος λέει «αντίο» στους νυχτερινούς φόβους!

ISBN: 9789606213892
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00661



• Μια υπέροχη σειρά εικονογραφημένων βιβλίων που βοηθά στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών και στη βελτίωση της συμπεριφοράς τους.
• Τα βιβλία αυτά, μέσα από τις διασκεδαστικές ιστορίες τους μαθαίνουν στα παιδιά πώς να έχουν θετική σκέψη και μέσα από αυτή να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να αποβάλλουν τις «κακές» συνήθειες.
• Τα βιβλία βοηθούν τους μικρούς αναγνώστες να ανακαλύψουν τον καλύτερό τους εαυτό και να γίνουν οι νικητές της ζωής τους.
• Ιστορίες με υπέροχη εικονογράφηση και μοναδικά ηθικά διδάγματα!
• Με κάθε βιβλίο δώρο ένας μοναδικός σελιδοδείκτης!


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ


Σχολιάστε εδώ