Αλωνίζουν και στη Θράκη… Άνοιξε και η πόρτα της Γερμανικής πρεσβείας για την ABTTF!

Αλωνίζουν και στη Θράκη… Άνοιξε και η πόρτα της Γερμανικής πρεσβείας για την ABTTF!

Είδαμε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού και ο αντιπρόεδρος Μουσταφά Κασάπ επισκέφθηκαν την Αθήνα για επαφές, ώστε να ενημερώσουν τόσο για τις δραστηριότητες της οργάνωσής τους όσο και για τα προβλήματα της «τουρκικής κοινότητας στη Δυτική Θράκη».

Η ABTTF είναι από τις πιο ακραίες οργανώσεις που προωθεί και στηρίζει τον τουρκισμό στη Θράκη και κινεί τα νήματα σε πρόσωπα, οργανώσεις και κάθε λογής ομάδες που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια ήταν με ποιον συναντήθηκαν: Τον Πέτρο Κωνσταντίνου, πρόεδρο της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (KEEΡΦΑ).

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Διαβάζουμε ότι για τους συγκεκριμένους κυρίους άνοιξε και η πόρτα της πρεσβείας της… Γερμανίας. Με πρόσχημα το επιχείρημα της ABTTF (στη Γερμανία ζουν 30.000 «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης») τους υποδέχθηκε στην πρεσβεία η επιτετραμμένη Heike Dettman…

Αν είχε τέτοιο ενδιαφέρον, ας πήγαινε η ίδια η κυρία επιτετραμμένη στη Θράκη, για να δει πώς ζει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, πόσα τζαμιά λειτουργούν, ότι έχουν ξεπερασθεί προβλήματα του παρελθόντος και ότι, τελικά, για πολλά από όσα συμβαίνουν ακόμη και σήμερα υπεύθυνο είναι το τουρκικό προξενείο και οι άνθρωποί του, που επιχειρούν να διχάσουν την τοπική κοινωνία…

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η επίσκεψη στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ