ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΘΒΕ – Καταχειροκροτήθηκε και «ξεσήκωσε» το νεανικό κοινό η πρεμιέρα της παράστασης «Παραμύθι για δύο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΘΒΕ – Καταχειροκροτήθηκε και «ξεσήκωσε» το νεανικό κοινό η πρεμιέρα της παράστασης «Παραμύθι για δύο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρεμιέρα για τη νέα παραγωγή της Νεανικής Σκηνής «Παραμύθι για δύο» του Φίλιπ Ρίντλεϊ, ένα έργο που παρουσιάζεται  για πρώτη φορά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ράπτη. Η πρεμιέρα -προπομπός του κύκλου παραστάσεων που θα ακολουθήσουν- δόθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός) μέσα σε ένα ενθουσιώδες,  νεανικό κοινό. Μια παράσταση που απευθύνεται σε  μαθητές, εφήβους αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Το «Παραμύθι για Δύο» είναι ένα νεανικό έργο, γραμμένο από τον καταξιωμένο σύγχρονο βρετανό συγγραφέα Φίλιπ Ρίντλεϊ, που με το ξεχωριστό στυλ γραφής του, καταφέρνει να υφάνει τις ρεαλιστικές του ιστορίες με τον ιστό του παραμυθιού. Ο γρήγορος ρυθμός της παράστασης, η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, η διάδραση ηθοποιών και θεατών πέτυχε το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού καθώς θίγει ζητήματα που αφορούν τη νεολαία σήμερα. Το κοινό «ξεσηκώθηκε» με τα τραγούδια του Λεξ – «Τίποτα στον κόσμο» και «Διαστημόπλοια» – που ακούγονται στην παράσταση.


Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης
«Παραμύθι για δύο»
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Περικλής Σιούντας (Κέβιν), Αλέξανδρος Ράπτης (Σκηνοθεσία), Παναγιώτα Μπιμπλή (Σάντρα)

Αλέξανδρος Ράπτης (Σκηνοθεσία), Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου (Πρόεδρος ΔΣ του ΚΘΒΕ), Παναγιώτα Μπιμπλή (Σάντρα)

Αλέξανδρος Ράπτης (Σκηνοθεσία), Λεξ (Ράπερ)

Περικλής Σιούντας (Κέβιν), Παναγιώτα Μπιμπλή (Σάντρα)

Η Πρόεδρος ΔΣ του ΚΘΒΕ Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης «Παραμύθι για δύο»


Σχολιάστε εδώ