Έρχονται στο Netflix – Φεβρουάριος 2020

Έρχονται στο Netflix – Φεβρουάριος 2020

Το πρόγραμμα – νέες κυκλοφορίες του Φεβρουαρίου ανακοίνωσε το Netflix

ΣΕΖΟΝ 2
NARCOS: ΜΕΞΙΚΟ
NARCOS: MEXICO
ΔράμαΟ Φέλιξ πρέπει να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και τις συνέπειες των ενεργειών του ενάντια στη Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ η δυσαρέσκεια αυξάνεται στο εσωτερικό της οργάνωσής του.

Έρχεται 13 Φεβρουαρίου


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
LOCKE & KEY
LOCKE & KEY
ΔράμαΜετά τη δολοφονία του πατέρα τους, τρία αδέρφια μετακομίζουν σε ένα σπίτι με μυστηριώδη κλειδιά. Βασισμένο σε κόμικς των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ.

Έρχεται 7 Φεβρουαρίου


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ
LOVE IS BLIND
Ρομαντικό ΡιάλιτιΜπορεί η συναισθηματική σύνδεση να νικήσει τη σωματική έλξη; Ελεύθεροι και ελεύθερες προσπαθούν να βρουν ταίρι και να ερωτευθούν – χωρίς να έχουν συναντηθεί αυτοπροσώπως.

Έρχεται 13 Φεβρουαρίου


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
GENTEFIED
GENTEFIED
ΚωμωδίαΤρεις εντελώς διαφορετικοί Λατίνοι που είναι και ξαδέρφια παλεύουν να κρατήσουν “ζωντανό” το ταχυφαγείο του παππού τους σε μια υπό αναβάθμιση γειτονιά του Λος Άντζελες.

Έρχεται 21 Φεβρουαρίου


ΣΕΖΟΝ 2
FORMULA 1: ΟΔΗΓΟΣ… ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 
FORMULA 1: DRIVE TO SURVIVE
Αθλητικό ΝτοκιμαντέρΟι οδηγοί, οι μάνατζερ και οι ιδιοκτήτες ομάδων της Formula 1 ζουν τη ζωή στα κόκκινα – εντός και εκτός πίστας. Η σειρά επιστρέφει τώρα για 2η σεζόν.

Έρχεται 28 Φεβρουαρίου


ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
I AM NOT OKAY WITH THIS
I AM NOT OKAY WITH THIS
ΚωμωδίαΜια έφηβη με προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι, εξερευνά τη σεξουαλικότητα, ενώ παλεύει να αποδεχτεί τις νέες της υπερδυνάμεις. Βασισμένο στο κόμικ του Τσαρλς Φόρσμαν.

Έρχεται 26 Φεβρουαρίου


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ
ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ
CABLE GIRLS
ΡομαντικόΗ Λίδια επιστρέφει στην Ισπανία για να προσπαθήσει να βρει την κόρη της με τη βοήθεια του στενού φιλικού της κύκλου, ενώ όλοι βιώνουν τις συνέπειες του εμφύλιου πολέμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ