Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου: «Τα παπούτσια των άλλων» της Άλκηστης Χαλικιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου: «Τα παπούτσια των άλλων» της Άλκηστης Χαλικιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπαίζουμε», σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Άλκηστης Χαλικιά σε εικονογράφηση της Φωτεινής Τίκκου Τα παπούτσια των άλλων.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Άλκηστη Χαλικιά και να ακούσετε την ιστορία της μικρής Ματού, που έφτιαξε ένα παιχνίδι με παπούτσια κι έτσι κατάλαβε λίγο καλύτερα τον δύσκολο κόσμο των μεγάλων.

Βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπαίζουμε»
Σμύρνης 5, Νέα Φιλαδέλφεια 14341
Τ. 211 4000 808

 

Είπαν για το βιβλίο

“…Πρόκειται για ένα βιβλίο, άψογα γραμμένο, ισορροπημένο και ντυμένο με υπέροχες εικόνες που συμπληρώνουν την αφήγηση, το οποίο σχολιάζει με τρυφερότητα τις έννοιες της ενσυναίσθησης, της αμοιβαίας κατανόησης και της αποδοχής. Η συγγραφέας «παίζει» με την φράση «τα παπούτσια των άλλων» βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις τη διαφορετικότητα, ενώ σχολιάζει την επικοινωνία μεταξύ των παιδιών, αλλά και μέσα στην οικογένεια. Τελικά μας χαρίζει ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχουμε διαβάσει φέτος, που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!”
-Μάγδα Ζήνδρου- Κάθε μέρα γονείς

“…Είναι ένα σπουδαίο ανάγνωσμα. Ένα ιδιαίτερο και καλογραμμένο βιβλίο που μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό, οποιασδήποτε βαθμίδας για να εντρυφήσει παιδιά σε θέματα κατανόησης του εαυτού τους και των άλλων.”
– Ελένη Μπετεινάκη- Τα παραμύθια του Σαββάτου


Περισσότερες πληροφορίες για τη συγγραφέα, την εικονογράφο και το βιβλίο δείτε ΕΔΩ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ 

Ηλικία: 3+
Κατηγορία: Παιδικά βιβλία
ISBN: 978-960-572-297-5  


Σχολιάστε εδώ