Συνωστισμός για χρόνια πολλά στον Σαμαρά

Συνωστισμός για χρόνια πολλά στον Σαμαρά

Σε πολιτική εκδήλωση μετατράπηκε η ονομαστική εορτή του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, καθώς –όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια– άνοιξε το γραφείο του στο Κολωνάκι και δέχθηκε ευχές. Η διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές ήταν ότι φέτος συνέπεσε με την ανακοίνωση από πλευράς του Κυρ. Μητσοτάκη του ονόματος του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, που δεν είναι ο… κ. Σαμαράς.

Πλήθος κόσμου, υπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη αλλά και απλοί πολίτες πήγαν για να του ευχηθούν τα «χρόνια πολλά», ενώ έξω από το κτίριο, ειδικά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, δημιουργήθηκε «μποτιλιάρισμα».

Μεταξύ αυτών ήταν οι υπουργοί Εργασίας Γ. Βρούτσης, Υγείας Β. Κικίλιας, Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Μηταράκης, οι υφυπουργοί Β. Κοντοζαμάνης, Κ. Σκρέκας κ.ά. Μάλιστα ο κ. Κικίλιας δεν περιορίσθηκε στις διά ζώσης ευχές, ευχήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό μέσω… Twitter, όπου ανήρτησε κι ένα βίντεο με την ομιλία του κ. Σαμαρά στο τελευταίο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Από πλευράς βουλευτών την πόρτα του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού πέρασαν αρκετοί βουλευτές, όπως οι Θ. Πλεύρης, Δ. Μαρκόπουλος, Χρ. Μπουκώρος, Ζ. Μακρή, Ν. Ταγαράς, Μ. Βολουδάκης κ.ά. Θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια που στήθηκαν το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αρκετούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή του πρωθυπουργού.

Ορισμένοι μάλιστα απευθυνόμενοι προς τον ίδιο τον κ. Σαμαρά του είπαν χαρακτηριστικά: «Εσένα έπρεπε να κάνει Πρόεδρο ο Μητσοτάκης. Θα ήσουν ο καλύτερος»!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: protothema.gr


Σχολιάστε εδώ