Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησαν – Ο ένας εύκολα κι ο άλλος δύσκολα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησαν – Ο ένας εύκολα κι ο άλλος δύσκολα

Έκρηξη των «ερυθρόλευκου» στο σημερινό παιχνίδι που επιβλήθηκαν 89-72 της Μπάγερν και χάρισαν στον προπονητή τους την πρώτη του νίκη με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός που προερχόταν την ήττα στο ματς με την Αλμπα έδειξε άλλη εικόνα απέναντι στην Μπάγερν. Παρόλοπου οι Σπανούλη, Μιλουτίνοφ δεν τα πήγαν καλά. Είχε έναν πολύ καλό Βεζένκοφ, με 20 πόντους, ρεκόρ καριέρας και  5/6 τρίποντα.

Η ομάδα άμυνα στο δεύτερο μέρος και μπέρδεψε την Μπάγερν. Οσο για τον Μπαρτζώκα, έδειξε στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν, ότι προσπαθεί να περάσει στη ομάδα να παλεύει να πιέζει και να τρέχει. Επίσης δεν κάνει… χάρες στα ονόματα όταν είναι σε κακή μέρα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 96-94 της Ζαλγκίρις

Αν κι έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος. Και κόντεψε να πετάξει στα σκουπίδια όσα έκανε στο προηγούμενο διάστημα του τετάρτου δεκαλέπτου. Βέβαια τα πλέι οφ είναι πλέον πολύ κοντά για τον Παναθηναϊκό.

Αλλά σίγουρα προβληματίζει και η νέα κακή αμυντική παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι πλέον βρίσκονται στο 12-8. Έχουν ένα πολύ βατό πρόγραμμα και πατάνε σταθερά στην έκτη θέση. Μάλιστα έχουν αποσπαστεί κατά δύο βαθμούς από την 7η θέση όπου ισοβαθμούν η Βαλένθια και η Αρμάνι Μιλάνο. Η τετράδα απέχει δύο νίκες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ. Οι Γάλλοι ηττήθηκαν 101-74 στην Τουρκία από την πρωτοπόρο Εφές.

Με πληροφορίες απο το sportime.gr


Σχολιάστε εδώ