Κατρίν Ντενέβ: Αφήνω τον χρόνο να κυλήσει  με τον τρόπο που θέλω…

Κατρίν Ντενέβ: Αφήνω τον χρόνο να κυλήσει με τον τρόπο που θέλω…

«Δεν μπορώ να το κόψω γιατί μου προσφέρει τα πάντα!». «Το τσιγάρο σού προσφέρει ηρεμία, σε καλμάρει όταν είσαι εκνευρισμένος, σου κάνει παρέα στις ευχάριστες στιγμές ή στις μη ευχάριστες στιγμές, το κάνεις όταν μιλάς στο τηλέφωνο ή μετά το μπάνιο, μαζί με τον πρώτο καφέ… Ουφ!

Θέλω να πω, είναι τρομερό! Να σου αρέσει τόσο πολύ κάτι τόσο κακό! Το λατρεύω!». «Από κάποια στιγμή και μετά ο χρόνος είναι κάτι πολύ επώδυνο για μια ηθοποιό, κάτι από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει, κάτι με το οποίο είναι υποχρεωμένη να ζει και εναντίον του οποίου δεν σταματά να αγωνίζεται. Όλα αυτά όμως δεν έχουν να κάνουν με τα γηρατειά αλλά με τη βαθιά επιθυμία όλων των ανθρώπων, όχι μόνον των ηθοποιών, να καθυστερήσουμε τον χρόνο.

Δεν πιστεύω στον χαμένο χρόνο αλλά στον χρόνο που κυλάει. Και τον αφήνω να κυλήσει με τον τρόπο που θέλω, προσπαθώντας να μην τον χάνω, κάνοντας πράγματα που επιθυμώ…». «Κοντρόλ στην ιδιωτική ζωή σου σημαίνει να έχεις τη δύναμη να μην αφήνεις κάποια πράγματα να βγουν παραέξω. Εγώ την έχω. Τελεία και παύλα».

Υπογραφή: Κατρίν Ντενέβ, η θρυλική γαλλίδα ηθοποιός με τις 120 ταινίες

Φωτο: wikimedia.org


Σχολιάστε εδώ