ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ …Ο Μύθος! Μία μουσική παράσταση που θα ενισχύσει παράλληλα το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ …Ο Μύθος! Μία μουσική παράσταση που θα ενισχύσει παράλληλα το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Με μεγάλη συγκίνηση θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε  ότι ο Σύλλογός μας, «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», θα έχει την τιμή να συνδυαστεί με έναν «Μύθο» της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με μία καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει τόσο για την φωνή της, όσο και για το ταλέντο της και την θεατρικότητά της.

Μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Μαρινέλλα, πρόκειται να παρουσιάσει μία μουσική παράσταση με τίτλο «Ο ΜΥΘΟΣ», την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20.00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Σωματείου μας.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Διεύθυνση Ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της διακεκριμένης ζώνης, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


> Για κρατήσεις εισιτηρίων στη διακεκριμένη ζώνη, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 100€/άτομο, μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στο γραφείο του Συλλόγου μας, στο τηλέφωνο 210-7700009.

 

ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο
Μικράς Ασίας 46, 115 27 Γουδή

Τ. 210-77 00 009
Fax: 210-7752989

www.elpida.org


Σχολιάστε εδώ